Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Τη δυσάρεστη είδηση για την Τέτη Σχοινάκη επιβεβαίωσε η Άννα Φόνσου

ΕΤ2 ΤΟΜΠΟΛΑ ΓΝΩΣΕΩΝ 1989 1990 ΤΕΤΗ ΣΧΟΙΝΑΚΗ 0 31 screenshot

Στη θλίψη σκορπίστηκε σήμερα, Δευτέρα 4 Μαρτίου, ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 68 ετών.

Πιο συγκεκριμένα η μεγάλη καλλιτέχνης τον τελευταίο καιρό πάλευε με τον καρκίνο και νοσηλευόταν για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο. Μάλιστα τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε και η Άννα Φόνσου μιλώντας στον αέρα του Πρωινού, αναφέροντας με τρεμάμενη φωνή «Της είχα τηλεφωνήσει χθες και της είπα ότι θα πάω σήμερα. Δεν πρόλαβα να την δω, πέθανε πριν από δύο ώρες».

Ποια ήταν Τέτη Σχοινάκη

H Τέτη Σχοινάκη υπήρξε μία από τις πιο γνωστές γυναίκες του ελληνικού θεάτρου, κινηματογράφου και μετάπειτα της τηλεόρασης, ενώ είχε αρκετές συμμετοχές σε βιντεοταινίες του 1980. Ορισμένες από τις συμμετοχές της στην τηλεόραση ήταν στη σειρά «Εκείνες Κι Εγώ», «Η Ελίζα και οι Άλλοι», «Λάκης ο Γλυκούλης», «Μαρία η Άσχημη».

Μερικέςαπό τις βιντεοταινίες στις οποίες έπαιξε:

Έλα να δοκιμάσουμε
Γάτα εσύ γάτος κι εγώ
Γυμνά σκάνδαλα
Επιστροφή απ’ το χθες
Η κρουαζιέρα του έρωτα
Κυνηγώντας τον έρωτα
Ο αναρχικός

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό η Άννα Φόνσου μιλώντας στα κανάλια είχε αναφέρει: «Το αγαπητό κορίτσι του καλλιτεχνικού στερεώματος, με το χαμόγελο που μαγνήτιζε τους πάντες και το πιο θανατηφόρο κορμί του ελληνικού σινεμά, έχει γίνει φάντασμα του εαυτού του και έφτασε να ζυγίζει 29 κιλά, χτυπημένο από βαριά ασθένεια και νοσηλεύεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως