Newsroom

Newsroom

Θλιβερό ρεκόρ στις ΗΠΑ: Πάνω από 3.000 θάνατοι από κορονοϊό σε μία μέρα

Ξεπερνούν τους 289.000 οι θάνατοι στη χώρα από το ξέσπασμα της πανδημίας

covid 5

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέγραψαν το τελευταίο 24ωρο 3.054 θανάτους που σχετίζονται με την Covid-19 σε μια μέρα – το υψηλότερο νούμερο που έχει καταγραφεί σε οποιαδήποτε χώρα από το ξέσπασμα της πανδημίας. Το προηγούμενο ρεκόρ θανάτων σε μια ημέρα ήταν 2.769 στις 7 Μαΐου.

Περισσότεροι από 106.000 άνθρωποι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία με Covid-19, σύμφωνα με το Covid Tracking Project. Τα νοσοκομεία σε ορισμένες πολιτείες είναι σχεδόν γεμάτα και οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τα πράγματα θα επιδεινωθούν τις επόμενες εβδομάδες εάν οι άνθρωποι συνεχίσουν να αγνοούν τις προειδοποιήσεις και να μην αποφεύγουν περιττά ταξίδια και μεγάλες συγκεντρώσεις.

Πολλοί ειδικοί έχουν αποδώσει την αύξηση των κρουσμάτων στη χαλάρωση που παρατηρήθηκε στη διάρκεια της Γιορτής των Ευχαριστιών.

Σημειώνεται ότι οι ΗΠΑ παραμένουν η χώρα που πλήττεται περισσότερο στον κόσμο από τον κορονοϊό, με περισσότερα από 15 εκατομμύρια καταγεγραμμένα περιστατικά και πάνω από 289.000 θανάτους.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…