«Θίχτηκε» ο Οικονόμου από τη συζήτηση για Φουρθιώτη – Απάντηση από Κοτρώτσο και δεκάδες χρήστες

«Είναι θλιβερό»... για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Screenshot 4 8

Ένα βήμα πιο πέρα από την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης για την υπόθεση Φουρθιώτη πήγε ο Δημήτρης Οικονόμου. Γιατί στην κυβέρνηση τουλάχιστον προσπάθησαν να αποδείξουν πως καμία σχέση δεν έχουν με τον Μένιο.

Ενώ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, παρόλο που δεν αμφισβητεί τη σχέση κεντρικής εξουσίας και υποκόσμου, θεωρεί… «θλιβερό» που η Βουλή και η αντιπολίτευση ασχολήθηκε με το «θέμα».

«Θλιβερό να γίνεται βασικό πολιτικό επιχείρημα από τα χείλη πρώην πρωθυπουργού η trash tv και ο υπόδικος εκπρόσωπος της», έγραψε αναλυτικά ο Δημήτρης Οικονόμου.

Είναι προφανές πως συμφέρει το κυβερνητικό στρατόπεδο η συγκεκριμένη αλλά και κάθε απόπειρα απαξίωσης του σκανδάλου Φουρθιώτη, ωστόσο δεκάδες ήταν οι απαντήσεις των χρηστών που επισημαίνουν στον Δ. Οικονόμου πως το ζήτημα δεν είναι τόσο «απλό».

«Δημήτρη, θα ήταν σε οποιαδήποτε δυτική δημοκρατία. Τα βρετανικά ταμπλόιντ θα έκαναν πάρτι, υπουργοί έχουν παραιτηθεί για λιγότερα στη Γαλλία κ.ο.κ. Ασχέτως άλλων», είναι η χαρακτηριστική απάντηση στον Οικονόμου από τον έμπειρο δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Αιχμές για την «ουδέτερη» τοποθέτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, διατυπώθηκαν και από δεκάδες ακόμα χρήστες.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη