Newsroom

Newsroom

Θίχτηκε ο Καμπουράκης και ο ΣΚΑΙ: Δεν πρέπει να «παίζουμε» το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Καμπουράκης και ΣΚΑΙ μόλις έδωσαν την απάντηση για το αν το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ είναι άδικο, ανήθικο και εν τέλει... πετυχημένο

1730763

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που βάζει στο επίκεντρο τη «σχέση» των καθεστωτικών ΜΜΕ  με την κυβέρνηση, καθώς και τους «τρόπους» με τους οποίους χτίζεται αυτή η σχέση…

Πολλοί μίλησαν για θράσος, για τσουβάλιασμα όλων των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων, για υπερβολές, άλλοι ακόμα και για σταλινική-ολοκληρωτική νοοτροπία. 

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στις περισσότερες φορές οι πιο επικριτικοί τυγχάνει να είναι και αυτοί που «στοχοποιούνται» από το περιεχόμενο του σποτ. Κλασσική περίπτωση ή και απόδειξη… όσα έγιναν σήμερα στον ΣΚΑΙ.

Στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» αφού πρώτα έδειξαν το σποτάκι, έπειτα οι δημοσιογράφοι-παρουσιαστές της εκπομπής, με «αρχι-ιεροεξεταστή» τον Δημήτρη Καμπουράκη αποφάνθηκαν ότι ο σταθμός και οι εκπομπές του δεν πρέπει να το αναπαράγουν.

Τους ευχαριστούμε γιατί με μισή κουβέντα «ξεδιάλυναν» το κατά πόσο εύστοχη και ηθική ήταν επιλογή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη