Θετικός στη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών εντός του 2019 ο Μαδούρο

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας μίλησε σήμερα μπροστά στους χιλιάδες υποστηρικτές του που συγκεντρώθηκαν με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την «μπολιβαριανή επανάσταση», για να τιμήσουν τον Ούγκο Τσάβες.

μαδούρο

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε σήμερα θετικά διακείμενος στο ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων βουλευτικών εκλογών, εντός του 2019, ενώ προβλέπονται για το 2020. 

Η Συντακτική Συνέλευση καλεί σε «πρόωρες βουλευτικές εκλογές για αυτήν τη χρονιά (…) Συμφωνώ και τάσσομαι υπέρ αυτής της απόφασης» είπε ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του στο Καράκας, με τις διαδηλώσεις υπέρ και κατά του Νικολάς Μαδούρο να συνεχίζονται και σήμερα.

Η θητεία των βουλευτών, που εκλέχθηκαν στα τέλη του 2015, λήγει τον Ιανουάριο του 2021, πράγμα που σημαίνει ότι οι επόμενες βουλευτικές εκλογές θα έπρεπε να διεξαχθούν στα τέλη του 2020.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας μίλησε σήμερα στους χιλιάδες υποστηρικτές του που συγκεντρώθηκαν με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την «μπολιβαριανή επανάσταση», για να τιμήσουν τον Ούγκο Τσάβες.

Φορώντας ένα κόκκινο πουκάμισο, ο Νικολάς Μαδούρο έφθασε το απόγευμα στη λεωφόρο Μπολίβαρ, στο κέντρο του Καράκας, όπου πριν από έξι μήνες εξερράγησαν drones με εκρηκτικά, κοντά στο βήμα, όπου εκείνος βρισκόταν.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη