Newsroom

Newsroom

Το ρεπορτάζ της ημέρας: «Ενοχλώ κανέναν; Δεν σας καλέσαμε να παίξουμε μαζί το ρε ματζόρε» (video)

Όλα για ένα «ρε ματζόρε» - Από το γλέντι σε αποθήκη της Θεσσαλονίκης, στην «καρφωτή» του πρώην και τα 3.000 ευρώ. 

5196252 1

Ένα ρεπορτάζ αλλιώτικο από τα συνηθισμένα προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης, με πρωταγωνιστή τον 24χρονο Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται ότι οργάνωσε «κορονοπάρτι».

O Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών με τριετή αναστολή για το γλέντι που οργάνωσε σε αποθήκη του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκε και πρόστιμο 3.000 ευρώ. Το γλέντι, στο οποίο παρέστησαν έξι άτομα, διαλύθηκε από την ΕΛ.ΑΣ ύστερα από καταγγελία ενός προσώπου, που έχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία, καθώς πρόκειται για τον «πρώην» της κοπέλας του, όπως χαρακτηριστικά είπε ο 24χρονος.

Παρά το εξοντωτικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ, ο νεαρός μουσικός αντιμετώπισε την κατάσταση με πρωτοφανή χαλαρότητα και μεγάλη δόση χιούμορ, συνοδευόμενη, από την άλλη, με μια δόση άγνοιας κινδύνου γύρω από τον κορονοϊό, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Όταν τον ρώτησαν για το πρόστιμο, ο 24χρονος είπε ότι «δεν είναι προβλήματα αυτά για τη ζωή μας. Τρία χιλιάρικα ήταν η ζημιά και δυο κατοστάρικα τα έξοδα δικαστηρίου. Δεν ήταν πάρτι, δεν είχαμε μπαλόνια, μαζευτήκαμε, μαζευόμαστε τακτικά».

Σχετικά με τον κορονοϊό, ο νεαρός μουσικός φάνηκε να μην έχει επίγνωση των κινδύνων σχετικά με τον κορονοϊό λέγοντας ότι «εμένα αυτό το πράγμα δε με επηρεάζει άμεσα, δεν το πιστεύω μέσα μου, δεν αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης όπως τα λένε στις τηλεοράσεις. Θα σεβαστώ τα μέτρα μέχρι ενός σημείου, σε λογικά πλαίσια.» για να καταλήξει εκεί που πραγματικά «τον πονάει» λέγοντας χαρακτηριστικά:«Δεν γίνεται να μου απαγορεύσει κάποιος να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής σε εκείνο το σημείο τον επέπληξε, με τον νεαρό να απαντάει: «Ενοχλώ κανέναν; Δεν σας καλέσαμε εσάς να έρθετε να παίξουμε μαζί το ρε ματζόρε».

Στη συνέχεια, για το αν τον… κάρφωσε ο πρώην της κοπέλας του, ο 24χρονος τόνισε: «Α εκεί θέλετε να το πάτε. Εγώ ετοιμαζόμουν να αρραβωνιαστώ. Τι να αρραβωνιαστώ τώρα; Χάλασε. Τώρα με έμαθαν και οι γονείς της κοπελιάς με άλλο μάτι. Ο πρώην μας κατήγγειλε, δε θέλω να σταθώ πολύ σε αυτό».

Ερωτηθείς για το πρόστιμο που επιβλήθηκε είπε ότι «δεν είμαι άνετος οικονομικά, αλλά δεν μπορεί να με επηρεάσει. Το νόημα της ζωής το βρίσκω στον έρωτα, στην οικογένεια, στο πνεύμα, στις τέχνες. Δεν αντιλέγω, να προσέχουμε. Δεν θα βγω να το παίξω σαν αυτούς που λένε “οι μασόνοι φταίνε”.».

Παράλληλα ο 24χρονος αναφέρθηκε στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι μουσικοί και οι καλλιτέχνες από την πανδημία και την μηδαμινή στήριξη από πλευράς Πολιτείας, σημειώνοντας ότι ο ίδιος όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του, εργάζονταν ανασφάλιστοι, παίρνοντας «μαύρα» με αποτέλεσμα μετά το κλείσιμο της εστίασης, να μην μπορούν να εργαστούν αλλά ταυτόχρονα και να μην έχουν καμία δυνατότητα για κάποιο επίδομα. 

Στο τέλος της μετάδοσης, μάλιστα, ο 24χρονος έκλεισε και με ένα τραγούδι. Δείτε το βίντεο:

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη