Newsroom

Newsroom

Απίστευτές καταγγελίες για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη από τον ακτιβιστή, Ηλία Γκιώνη

Νέες εξελίξεις έρχονται να προστεθούν στην καταγγελία για βιασμό από 24χρονη στη Θεσσαλονίκη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε ο ακτιβιστής, Ηλίας Γκιώνης που αποκάλυψε τόσο την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, όσο και τον βιασμό της 24χρονης. Για «μεγάλο κύκλωμα που εμπλέκεται στον βιασμό», κάνει λόγο ο δικηγόρος της 24χρονης

gangrape

Το περιστατικό που έχει ξεσπάσει σάλο στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και έχει προκαλέσει τσουνάμι αντιδράσεων και καταγγελιών και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου  υπάρχουν αναφορές σε ονόματα γνωστών επιχειρηματιών, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, φαίνεται ότι θα έχει μεγάλη συνέχεια, καθώς  πρόκριτε για μια  σκοτεινή υπόθεση

Συγκεκριμένα, ξεχωριστό ενδιαφέρον, έχει  η ανάρτηση του ακτιβιστή που αποκάλυψε το θέμα Παναγιωτόπουλου (όπως και τον βιασμό της 24χρονης, όπου δημοφιλείς χρήστες του Instagram άρχισαν να αναπαράγουν το θέμα),  Ηλία Γκιώνη, καθώς προβαίνει σε σοβαρές καταγγελίες και κατονομάζει δημόσια, στους εμπλεκόμενους για τον βιασμό, τον γνωστό επιχειρηματία.  Μάλιστα ο ακτιβιστής, μίλησε στο Mega  για τις πληροφορίες που είχε ο ίδιος για την υπόθεση, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της Ιωάννας Τούνη, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι οι οποίοι φέρεται ότι εμπλέκονται, είναι φίλοι της.

Όπως δήλωσε ο Hλίας Γκιώνης (Nick name στα social «mikrosprigipakos»), μετά τη δημοσιοποίηση που έκανε στα social media του για το περιστατικό, «ήρθε σε επαφή μαζί μου ομάδα από κοπέλες οι οποίες έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά με τη συγκεκριμένη ομάδα των ανθρώπων και μου παρέθεσαν στοιχεία ότι όλο αυτό υπάρχει πολλά χρόνια και η 24χρονη ήταν ακόμα ένα θύμα».

Σύμφωνα με τον Ηλία Γκιώνη, η συγκεκριμένη ομάδα ανδρών εδώ και χρόνια λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο προβαίνοντας σε παρόμοιες πράξεις, με τα θύματα να κρατούν τα στόματά τους κλειστά λόγω του φόβου.

«Μιλάμε για ένα ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων»

«Με την έρευνα που έχουμε κάνει, περίπου 10 άτομα είναι μπλεγμένα σε αυτήν την ιστορία, σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες περιοχές. Υπάρχουν συνομιλείς όπου αυτοί διαλέγουν τα θύματά τους από τα social media αφού τα παρακολουθούν καιρό. Υπάρχει ένα μοτίβο σε όλες αυτές τις καταγγελίες, ότι οι κοπέλες ναρκώνονται. Όσες μίλησαν δέχονται απειλές όπως και τώρα που έχει βγει αυτό το θέμα στην επικαιρότητα. Δεν έχουν γίνει καταγγελίες γιατί τα θύματα φοβούνται. Μιλάμε για ένα ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων. Στον κόσμο της Θεσσαλονίκης αυτή η ομάδα ανθρώπων είναι γνωστή, απλά δεν υπάρχουν καταγγελίες γιατί από πίσω τους έχουν μεγάλη δύναμη».

Ο ακτιβιστής αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές και προτροπές να προσέχει τον επιχειρηματία, τον άνθρωπο που με ανάρτησή του κοινοποίησε το περιστατικό.

«Η Τούνη θέλει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της»

Ο Ηλίας Γκιώνης μίλησε και για τη δημοσιοποίηση από πλευράς Ιωάννας Τούνη, για τον άνθρωπο που είχε διαρρεύσει παλαιότερα revenge βίντεο με τη γνωστή influencer.

Ο ακτιβιστής είναι εκείνος που επεσήμανε ότι εκείνος που διέρρευσε το βίντεο ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας, ωστόσο η γνωστή influencer και επιχειρηματίας τον διέψευσε, δίνοντας ένα άλλο όνομα στη δημοσιότητα.

«Να πούμε ότι το όνομα που έδωσε η κ. Τούνη, αν κάνετε μία απλή έρευνα στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει πουθενά. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να υπάρχει αυτός ο κύριος. Από την άλλη, αν θέλετε να μιλήσουμε για την πλήρη αλήθεια, ξέρουμε από εκείνο το διάστημα, γιατί εγώ προσωπικά είχα στηρίξει την κ. Τούνη για το βίντεο, και είναι γνωστό, ότι το έλυσε εξωδικαστικά.

Πήρε αρκετά χρήματα για να μη μιλήσει για αυτό. Αυτό λέει κάτι και για το ποιόν της. Θέλει για μια ακόμα φορά να τραβήξει τα βλέμματα και να τα στρέψει πάνω της. Είναι φίλη με όλους τους ανθρώπους αυτούς που κατηγορούνται για αυτό το πράγμα, έχει άμεση επαφή με όλους»

 

 

Τι απαντά ο επιχειρηματίας για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Ο επιχειρηματίας, σε μια μακροσκελή του ανάρτηση στο instagram, διαψεύδει την οποιαδήποτε σχέση του με το συμβάν και τονίζει πως έχει προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομά του, αυθαίρετα και συκοφαντικά. Επίσης, διευκρινίζει ότι το όνομά του δεν βρίσκεται στη μήνυση που έχει καταθέσει το θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης στη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι έλειπε στο εξωτερικό.

Παράλληλα, σημειώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη ενώ στο τέλος της δήλωσής του τονίζει ότι “είμαι σταθερά απέναντι και πολέμιος σε κάθε μορφή βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται. Καμία ανοχή” και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στην 24χρονη.

 

Δείτε την ανάρτηση του επιχειρηματία:

“Προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια τις τελευταίες ημέρες εμπλέκεται το όνομά μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram σε μια αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας, κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεμπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να είχα την οποιαδήποτε ανάμειξη. Η στάση ζωής και οι αρχές μου δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να διανοηθώ την οποιαδήποτε ανάμειξη σε κάτι τέτοιο.

Ήδη έχω προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομα μου, αυθαίρετα και συκοφαντικά, πράγμα που θα συνεχιστεί που θα συνεχιστεί και με όποιον αναπαράγει κάτι ανάλογο εξόχως δυσφημιστικό. Διευκρινίζω ότι το όνομα μου δεν βρίσκεται στην μήνυση που έχει καταθέσει η συγκεκριμένη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης ουδεμία σχέση έχω με το video της Ιωάννας Τούνη, κάτι που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η ίδια. Είναι εξαιρετικά λυπηρό να σπιλώνονται προσωπικότητες και να συκοφαντούνται άνθρωποι προκειμένου ορισμένοι να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Ας το κάνουν μέσω της δουλειάς τους και της γενικότερης κοινωνικής ζωής τους, πράγμα που κάνω και εγώ καθημερινά με κόπο και θυσίες.

Τέλος, χωρίς να θέλω να παρέμβω στην δουλειά της ΕΛ.ΑΣ. και της Δικαιοσύνης, που εμπιστεύομαι τυφλά, εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στην κοπέλα, όπως και σε κάθε γυναίκα που μπορεί να έχει υποστεί κάτι ανάλογο, και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες όπου υπάρχουν. Είμαι σταθερά απέναντι και πολέμιος σε κάθε μορφή βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Καμία ανοχή”.

dimitris fidirikos

Δικηγόρος 24χρονης:«Tα ονόματα που αναφέρονται στα social media δεν βρίσκονται μέσα στη δικογραφία»

Τις καταγγελίες του Ηλία Γκιώνη, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει, ο  δικηγόρος της 24χρονης Θανάσης Ζιώγας που μίλησε  στον ΣΚΑΪ, κάνοντας όμως  λόγο για μεγάλο κύκλωμα.

«Είναι μεγάλο κύκλωμα, όχι κυκλωματάκι και πρέπει να εξαρθρωθεί», τόνισε.

Μέχρι στιγμής σε ένα άτομο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, το οποίο ομολόγησε μόνο του ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα, ωστόσο υποστηρίζει ότι έγινε με τη θέλησή της.

Οι άλλοι δυο που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι στη διάθεση των αρχών.

Ο δικηγόρος, διευκρίνισε ότι τα ονόματα που αναφέρονται στα social media δεν βρίσκονται μέσα στη δικογραφία.
 

Τα μαζεύει ο 24χρονος που είχε παραδεχθεί τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης   μέσω Instagram

 

Συγκεκριμένα, ο άνδρας που φέρεται προ ημερών να παραδέχθηκε σε ανάρτησή του στο Instagram να παραδέχθηκε το συμβάν, τώρα αλλάζει στάση και με νέα του ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλάζει τη θέση του, ισχυρίζεται πως του έκλεψαν το κινητό και παρουσιάζει άλλη εκδοχή των γεγονότων.

Στη νέα του ανάρτηση ο άνδρας ισχυρίζεται πως «σήμερα [σ.σ. Σάββατο] κατάφερα να ανακτήσω την κυριότητα του προφίλ μου και άμεσα θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1/2022. Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση».

Συνεχίζοντας τόνισε πως «το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους “συνοδούς” του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών».

Η ανάρτηση – παραδοχή για το περιστατικό βιασμού που διεγράφη

story 0

Το σχόλιο του «Αχίλλειον» στη Θεσσαλονίκη

Θέση για την υπόθεση βιασμού πήρε και το γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης «Αχίλλειον». Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό και με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει διακοπή η συνεργασία μας». «Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και τη θλίψη για τέτοιου είδους περιστατικά και για τα οποία θα αποφανθεί η δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

 

H αστυνομία εισέβαλε σπίτι της, αλλά αυτή δηλώνει: «Είμαστε περήφανα ένοχες για κάθε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης» (vid)

mariare8umno.00 02 39 16.Still002

H αστυνομία εισέβαλε σπίτι της, αλλά αυτή δηλώνει: «Είμαστε περήφανα ένοχες για κάθε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης» (vid)

Σε μια πρωτοφανή κίνηση κατατρομοκράτησης φοιτήτριας προχώρησε η αστυνομία στο Ρέθυμνο την Παρασκευή.

Σωματείο Εργαζομένων «Αττικόν» για Καλλιάνο: Αυτός που ψήφισε για την εμπορευματοποίηση του ΕΣΥ, τώρα απειλεί γιατρούς

kallianos4

Σωματείο Εργαζομένων «Αττικόν» για Καλλιάνο: Αυτός που ψήφισε για την εμπορευματοποίηση του ΕΣΥ, τώρα απειλεί γιατρούς

Εξοργισμένοι δηλώνουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν για τα όσα καταγγέλλει ο βουλευτής της Νέας…

Δολοφονία Λυγγερίδη: Δύο νέες προφυλακίσεις – Ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως «καθοδηγητής» της Θύρας 7

filaki

Δολοφονία Λυγγερίδη: Δύο νέες προφυλακίσεις – Ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως «καθοδηγητής» της Θύρας 7

Ενώπιον του ανακριτή οι κατηγορούμενος αρνήθηκαν τα όσα καταλογίζονται σε βάρος τους

Αιμιλία Υψυλάντη: Οι γυναίκες σήμερα σκοτώνονται όλη μέρα στα καθήκοντά τους και νιώθουν ενοχές

Screenshot 2024 04 28 175209

Αιμιλία Υψυλάντη: Οι γυναίκες σήμερα σκοτώνονται όλη μέρα στα καθήκοντά τους και νιώθουν ενοχές

Ξέσπασε η γνωστή ηθοποιός σχετικά με την καθημερινότητα των σύγχρονων γυναικών, ενώ παράλληλα μίλησε και…