Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο σύντροφος της Γεωργίας και ο φίλος του

«Ψεύτικη ληστεία» σε βάρος της 41χρονης φέρονται να είχαν σχεδιάσει οι δύο κατηγορούμενοι

6078973

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα ο σύντροφος της Γεωργίας και ο φίλος του που κατηγορούνται για τη γυναικοκτονία της 41χρονης εγκύου.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα στους δύο άνδρες. Συγκεκριμένα, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία -όλα κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες είχαν σχεδιάσει να σκηνοθετήσουν «ψεύτικη ληστεία» σε βάρος της 41χρονης, ώστε να την ακινητοποιήσουν και στη συνέχεια να μεταβούν στο πατρικό της σπίτι, απ’ όπου θα αφαιρούσαν οικονομίες ύψους 7 με 8 χιλιάδων ευρώ από τους γονείς της. Το σχέδιο φέρεται να είχε εξυφάνει ο 39χρονος σύντροφος της δολοφονηθείσας προκειμένου να πείσει τον 34χρονο φίλο του να διαπράξουν το έγκλημα.

Την εκδοχή αυτή επικαλέστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος, προσερχόμενος αυθορμήτως, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, όπου ομολόγησε στους αστυνομικούς την εμπλοκή του στην υπόθεση, όχι όμως τη δολοφονία της γυναίκας, υποδεικνύοντας παράλληλα το σημείο απόρριψης της σορού της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο ίδιος δέχθηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία, καθώς θα έπαιρνε ένα μερίδιο από τα χρήματα τα οποία είχε ανάγκη λόγω της οικονομικής του δυσχέρειας.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…