Θεσσαλονίκη: Προκαλεί μέσα απ’ τη φυλακή ο 39χρονος γυναικοκτόνος – «Δεν της πείραξα ούτε τρίχα» (video)

Επιμένει ότι είναι αθώος σχετικά με τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη ο 39χρονος

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη 1

Στο STAR μίλησε, μέσα απ’ τη φυλακή, ο 39χρονος γυναικοκτόνος που πριν από μερικές ημέρες δολοφόνησε την 39χρονη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη με το έγκλημα να συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα

Πιο συγκεκριμένα ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, είπε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη γυναικοκτονία ενώ τόνισε ότι δεν της έχει πειράξει ούτε τρίχα. Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί καθώς ισχυρίστηκε ότι είχε πάρει τα φάρμακα του και έπεσε για ύπνο, λέγοντας πως η πόρτα της Γεωργίας είχε κωδικό που ο ίδιος δεν τον γνώριζε.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: « Δεν έχω την παραμικρή σχέση με την υπόθεση. Στην απολογία μου είπα όσα είπα από την πρώτη στιγμή. Δεν αποδέχομαι καμία κατηγορία. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τα οικονομικά της Γεωργίας. Υπάρχει ένα κενό στη δικογραφία, με βάση όσων ισχυρίστηκα.

Δεν θα παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει. Δεν της πείραξα ούτε τρίχα ποτέ. Αν της είχα κάνει κάτι εγώ, θα είχε φύγει. Είχα πάρει τα φάρμακά μου και έπεσα για ύπνο. Σπίτι δεν υπήρχε ίχνος πάλης και οτιδήποτε άλλο που να δείχνει έγκλημα.

Καταρρίπτεται όσα λέει ο 34χρονος. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπει κάποιος στο σπίτι της Γεωργίας. Η κάτω πόρτα ήθελε κωδικό, που ούτε ήξερα. Δεν αληθεύουν τα όσα λέει και δεν αποδεικνύεται ο ισχυρισμός του. Το θέμα είναι πως κάποια από όσα λέει δεν επαληθεύονται».

Η αποκαλυπτική μαρτυρία της αδερφής του 39χρονου κατηγορουμένου

Συγκλονίζουν τα λόγια της αδερφής του 39χρονου δράστη που φέρεται ότι δολοφόνησε την 41χρονη έγκυο στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» τόνισε πως νιώθει υπεύθυνη για τον θάνατο της Γεωργίας καθώς δεν μπόρεσε να την προειδοποιήσει για το ποιόν του αδερφού της.

Μάλιστα η ίδια  έχει καταθέσει εις βάρος του μήνυση για βιασμό και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Εκκρεμούν 4 καταδικαστικές αποφάσεις

Για το διάστημα των ετών 2018 έως και το 2021 έχουν κατατεθεί 9 εγκλήσεις εις βάρος του 39χρονου κατηγορούμενο, ενώ από το 2021 μέχρι και σήμερα εκκρεμούν 4 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Αντώνης Καραγιάννης, δικηγόρος της αδερφής του 39χρονου.

Το περιεχόμενο των δικαστικών αποφάσεων αφορούν την επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, την επικίνδυνη βλάβη κατά της ζωής και παράνομη οπλοφορία.

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο που την πλησίαζε, την έβρισκε χωρίς να το περιμένει η ίδια σε σημεία που μπορούσε να την βρει, στην οικία της, στην εργασία της, με την απειλή της ζωής της και τις προκαλούσε σωματικές βλάβες, οι οποίες την οδήγησαν να νοσηλευτεί σε δημόσια ιδρύματα. Κι όλα αυτά γιατί ζητούσε χρήματα».

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, το μαρτύριο της αδερφής του 39χρονου έλαβε τέλος όταν η ίδια έφυγε από τη Θεσσαλονίκη για να σωθεί και έκτοτε η διεύθυνσή της είναι άγνωστη, καθώς φοβάται μήπως τυχόν την εντοπίσει ο 39χρονος.

Οι ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στις Σέρρες: Έφυγε από τη ζωή ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης – Σε ηλικία 30 ετών

Ένας Τσίπρας την ημέρα…

Σύλληψη 55χρονου για τον άγριο ξυλοδαρμό της 98χρονης μητέρας του

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…