Newsroom

Newsroom

Θεσσαλονίκη: Νέο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που μεταφέρουν το πτώμα της Γεωργίας

Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη

Στο βίντεο που καταγράφει κάμερα ασφαλείας από παρακείμενη επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη και που φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, φαίνονται οι δύο άνδρες, ο σύντροφός της άτυχης γυναίκας και ο φίλος του να μεταφέρουν το πτώμα της 41χρονης Γεωργίας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Οι δύο δράστες δίνουν τις δικές τους διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη και αρνούνται κάθε συμμετοχή στη δολοφονία της εγκύου. Ο 39χρονος σύντροφος της άτυχης γυναίκας φέρεται να δηλώνει πως βρισκόταν στο σπίτι και… κοιμόταν και δε γνωρίζει πώς και γιατί έγινε η δολοφονία της συντρόφου του.

Την 41χρονη Γεωργία αποχαιρέτησαν η οικογένεια, οι φίλοι και τα αγαπημένα της πρόσωπα στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ενώ η τελετή της ταφής πραγματοποιήθηκε στα κοιμητήρια της περιοχής.

Θεσσαλονίκη –  Το βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Κατηγορείται για τον βιασμό της αδερφής του ο 39χρονος

Την ίδια στιγμή μια αδιανόητη εξέλιξη ήρθε στο προσκήνιο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday o 39xρονος σύντροφος του θύματος που κατηγορείται μαζί με το φίλο του για τη δολοφονία της 41χρονης στο παρελθόν βίασε την αδερφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες είχαν σχεδιάσει να σκηνοθετήσουν «ψεύτικη ληστεία» σε βάρος της 41χρονης, ώστε να την ακινητοποιήσουν και στη συνέχεια να μεταβούν στο πατρικό της σπίτι, απ’ όπου θα αφαιρούσαν οικονομίες ύψους 7 με 8 χιλιάδων ευρώ από τους γονείς της.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…