Newsroom

Newsroom

Θεσσαλονίκη: Μάνα μαλώνει τον γιο της επειδή ήθελε να φορέσει μάσκα στο σχολείο (video)

«Εγώ αυτό το μπ#%@λο  (βλ. μάσκα) δεν το θέλω να το φοράς»

5144440 1

Μαθητής στο 1ο ΓΕΛ Κορδελιού, αποφάσισε να βάλει μάσκα για να πάει στο σχολείο όπως ορίζει ο νόμος και η μητέρα του τον κατσάδιασε.

Η μητέρα, υποστήριζε ότι με τη μάσκα θα δημιουργηθούν προβλήματα στην υγεία του και του ζήτησε να την πετάξει, ενώ αμέσως μετά μπήκε στο σχολείο για να ζητήσει εξηγήσεις από τον διευθυντή για το θέμα της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας. «Εγώ αυτό το μπουρδέλο δεν το θέλω!», είπε η μητέρα και πέταξε την μάσκα στο έδαφος.

Ενώ την ίδια ώρα εκτός σχολείου ζητήθηκε να βγει από καθηγητή, μία μαθήτρια που δεν δέχτηκε να φορέσει μάσκα στο 1ο ΓΕΛ Κορδελιού.

Όπως είπε η μαθήτρια στη μητέρα της βγαίνοντας από το σχολείο, ενημερώθηκε ότι αν δεν φορέσει μάσκα θα πρέπει να βγει εκτός σχολείου και πώς θα πάρει τις αντίστοιχες απουσίες, παρ’ όλα αυτά η μαθήτρια δεν δέχτηκε να συμμορφωθεί με την υπόδειξη και αποχώρησε από το σχολείο.

Πηγή: GrTimes

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…