Newsroom

Newsroom

Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ φέρεται να ήταν ο 39χρονος που ποδοπάτησε το γατάκι

Φέρεται να έχει στενή συνεργασία με το ΑΠΘ και να έχει διδάξει σε φοιτητές του Πανεπιστημίου - Νέες πληροφορίες για τον άνδρα που έλιωσε με το πόδι του το άτυχο γατάκι.

gataki

Συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο φέρεται να είχε την περασμένη ακαδημαϊκή χρονιά ο 39χρονος άνδρας ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία για την κακοποίηση ζώου τον περασμένο Αύγουστο, όπου κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε να ποδοπατά ένα γατάκι.

Πρόκειται για έναν 39χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για θανάτωση ζώου συντροφιάς και θα βρεθεί στα δικαστήρια για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με το makthes, την περασμένη ακαδημαϊκή χρονιά δίδαξε μάλιστα σε σχολή του ΑΠΘ, ενώ η συνεργασία του με το πανεπιστήμιο ενδέχεται να επαναληφθεί και κατά την τρέχουσα ακαδημαϊκή περίοδο.

Μάλιστα, ο 39χρονος φέρεται να έχει πολύ στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του ΑΠΘ σύμφωνα με το ίδιο μέσο που φέρνει ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ του στην επιφάνεια, αναφέροντας ότι ο 39χρονος έχει καλές σπουδές στο ΑΠΘ αλλά και σε ξένα πανεπιστήμια, ενώ δραστηριοποιείται και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος έχει στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του ΑΠΘ.

Υπενθυμίζεται πως η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε τον άνδρα, ενώ υπήρξε βίντεο που τον κατέγραψε: Αφού πρώτα ήλεγξε γύρω του ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν τον βλέπει κανείς, πλησίασε το μικρό γατάκι και έπειτα το πάτησε με απίστευτη βιαιότητα.

Το άτυχο ζώο ξεψύχησε λίγο αργότερα, με τον δράστη να φεύγει βιαστικός από το σημείο.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ έχει επιβληθεί πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος του για θανάτωση ζώου.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη