Θεσσαλoνίκη: Απολογούνται ο σύντροφος και ο φίλος του για την δολοφονία της εγκύου

Οι δύο άνδρες θα παρουσιαστούν και πάλι στον ανακριτή, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ της Πρωτοχρονιάς

γυναικ

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν ξανά σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου, ο 39χρονος αλλά και ο 34χρονος που κατηγορούνται για τη γυναικοκτονία της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άνδρες θα παρουσιαστούν και πάλι στον ανακριτή, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ήδη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, βίαιη διακοπή κύησης, ληστεία (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 39χρονος επιμένει να υποστηρίζει πως δεν συμμετείχε στη δολοφονία της 41χρονης σύντροφό του και πως μάλιστα της ώρα που συνέβη εκείνος κοιμόταν.

Μάλιστα, έχει ισχυριστεί ότι δεν είναι εκείνος που φαίνεται στα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με το μπαούλο αλλά και με το στρώμα λίγο μετά τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος αναμένεται να κρατήσει την ίδια στάση μέχρι πρότινος, δηλαδή θα ισχυριστεί πως βρισκόταν στο αυτοκίνητο όταν συνέβη η δολοφονία.

Με την νέα τροπολογία στον Ποινικό Κώδικα η υφ’ όρων απόλυσις μετά τα 18 χρόνια δεν είναι αυτονόητη για οποιονδήποτε και για οποιαδήποτε έκτιση.

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…