Newsroom

Newsroom

Θεοί και δαίμονες

Απορώ που νευριάζουμε και οργιζόμαστε με τα κνώδαλα τους πολιτικούς μας. με την γενικότερη συμπεριφορά μας και την υποτακτικότητα προς…

Απορώ που νευριάζουμε και οργιζόμαστε με τα κνώδαλα τους πολιτικούς μας. με την γενικότερη συμπεριφορά μας και την υποτακτικότητα προς τους ισχυρούς της Ευρώπης. Ξέρετε αυτό το κράτος έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Ποτέ δεν ήταν ενωμένο (Πόλεις Κράτη) και όταν ενώθηκε και έγινε Κράτος ,αυτό το πέτυχε μέσω δανειοδότησης και παρεμβάσεων των Μεγάλων Δυνάμεων. Αυτών που ακόμη και τώρα μας ζητούν να ξεχρεώσουμε, δάνεια δυο αιώνων.

Το πρόβλημα λοιπόν εστιάζεται στην δανεική μας Εθνογένεση. Δημιουργήθηκε ένα κράτος που έμαθε τους υπηκόους του να ζουν με δανεικά! Είμαι ένας δανεικός Έλληνας, που έχει χτίσει την πατρίδα του με την παρέμβαση και τα λεφτά των μεγάλων τοκογλύφων της Ευρώπης. Κατά συνέπεια και ο πολίτης αυτού του κράτους έχει μάθει να φτιάχνει τον μικρόκοσμό του με δανεικά. Σπίτι αμάξι διακοπές όνειρα, δανεικά…Οι πολιτικοί έχουν μάθει να υποτάσσονται και να στέργουν σε όσα αποφασίζουν αυτοί οι Μεγάλοι. Είμαστε τα αθύρματα της Ευρώπης εδώ και αιώνες και περιμένουμε πάντα κάποια μεγάλη προσωπικότητα να μας βγάλει από την δύσκολη συγκυρία. Έναν από μηχανής θεό. Δεν ξέρω από θεούς ,πάντως σίγουρα ξέρω από Δαίμονες και αυτό που ζούμε, είναι σίγουρα σκοτεινό έργο. Έχει ζόφο, θλίψη, αγωνία, απανθρωπιά.

Μήπως πρέπει εγώ και εσύ να γίνουμε αυτός ο απομηχανής θεός; Μήπως ήρθε ο καιρός να αποδαιμονοποιήσουμε την ζωή μας εμείς οι ίδιοι, εμείς οι Έλληνες, που όταν είμαστε ενωμένοι κάνουμε υπέροχα πράγματα.

ΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΣ και άσε τους άλλους να.. δανειζονται…

Στείλτε μας και τις δικές σας απόψεις στο [email protected]

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…