Θεοδωρικάκος: Φαίνεται ότι εμπλέκεται κι άλλος στη δολοφονία του Άλκη

"Όποιος άλλος εμπλέκεται θα συλληφθεί", το μήνυμα του υπουργού

5416343

Ανοιχτό άφησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος το ενδεχόμενο να υπάρχει ακόμα ένα πρόσωπο που να εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως η αστυνομία θα φτάσει ως το τέλος και όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Είχαμε πει από την πρώτη μέρα ότι είναι θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία και το κράτος δικαίου να συλληφθούν όλοι οι ένοχοι και να παραδοθούν στη δικαιοσύνη. Χθες παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ ο Αλβανός που είχε φύγει από τη χώρα την αμέσως επόμενη μέρα από τη δολοφονία του Άλκη. Ακούω για κάποιον “μεγάλο” που διαφεύγει της σύλληψης. Για το κράτος μας και την ΕΛΑΣ δεν υπάρχει “μικρός” και “μεγάλος”. Και ο τελευταίος που βρίσκεται πίσω από αυτή την ιστορία θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Επειδή παρακολουθώ στενά την έρευνα, όπως και ο πρωθυπουργός, φαίνεται ότι είναι πιθανόν να υπάρχει κάποιος ακόμα. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι η αστυνομία θα φτάσει μέχρι το τέλος. Δεν θέλω να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Όποιος άλλος εμπλέκεται θα συλληφθεί», ανέφερε συγκεκριμένα.

 

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…