Θέλει ο Ανδρουλάκης να κρυφτεί αλλά οι δημοσκοπήσεις δεν τον αφήνουν…

Έπρεπε να περάσουν 11 χρόνια για να πανυγηρίσει το ΠΑΣΟΚ μια δεύτερη...θέση

Πήρε φόρα ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που φέρνουν το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα μετά από 11 χρόνια. Φυσικά ο στόχος του όπως δήλωσε σε βάθος τετραετίας είναι η νίκη επί της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Βέβαια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  πρόσθεσε ότι τον χαροποιούν οι δημοσκοπήσεις, αλλά δεν πανηγυρίζει… Και καλά θα κάνει να μην πανηγυρίζει, γιατί καλές οι δημοσκοπήσεις αλλά το επόμενο διάστημα και κυρίως οι ευρωεκλογές θα δείξουν αν το ΠΑΣΟΚ θα καθιερωθεί ή όχι στη δεύτερη θέση και κυρίως θα δείξουν αν το ΠΑΣΟΚ απλώς αντικαθιστά το ΣΥΡΙΖΑ με μια δημοσκοπική απήχηση της τάξης του 15% και λίγο παραπάνω. Γιατί, προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι περισσότερο…

Και μια τέτοια δημοσκοπική επιρροή φυσικά θα μπορεί να γίνει το «πάτημα» για το μεγάλο στόχο του ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να ξεκολλήσει το ΠΑΣΟΚ δημοσκοπικά θα πρέπει να «ξεκολλήσει» και ο ίδιος. Μεγάλο και σοβαρό θέμα οι υποκλοπές, αλλά δεν είναι το μόνο σοβαρό και η ατζέντα της κοινωνίας είναι διαφορετική…

Διαβάστε επίσης-Ανδρουλάκης: Του πέταξαν καφέδες όταν πήγε να καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο

Γιατί μέχρι τώρα αξιωματική αντιπολίτευση είναι επί της ουσίας οι ίδιοι οι πολίτες μέσα από τις δημοσκοπήσεις. Και η δημοσκόπηση που έδειξε το ΠΑΣΟΚ να καβαλά το ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε ταυτόχρονα μόνο το 28,3% των πολιτών είναι “πολύ” ή “αρκετά” ικανοποιημένο από την κυβέρνηση ενώ το 70% δήλωση “λίγο” ή “καθόλου” ικανοποιημένο. Μάλιστα το περιστατικό με τις  αποδοκιμασίες στον χώρο του Πολυτεχνείου μονο τυχαίο λένε ορισμένοι κύκλοι δεν είναι.

Οι κακές γλώσσες πάντως αναφέρουν… ότι εάν το ΠΑΣΟΚ δεν καταφέρει να φέρει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, η καρέκλα του Νίκου Ανδρουλάκη θα τρίζει….

Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων σε σχολείο της Πάτρας-Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκου έξω από το ΕΠΑΛ της Αγίας Σοφίας

Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων σε σχολείο της Πάτρας-Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκου έξω από το ΕΠΑΛ της Αγίας Σοφίας

Ο ξυλοδαρμός μαθητή των ΕΠΑΛ στην Πάτρα, έρχεται να προστεθεί στη λίστα των τελευταίων βίαιων…

Κακοκαιρία με θυελλώδεις ανέμους και επικίνδυνες καταιγίδες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Κακοκαιρία με θυελλώδεις ανέμους και επικίνδυνες καταιγίδες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Έντονα φαινόμενα θα πλήξουν σήμερα τη χώρα με την νέα κακοκαιρία να είναι σε εξέλιξη…