Newsroom

Newsroom

Θέλει ο Άδωνης να κρυφτεί… αλλά το account «Τελεταί Μπούκουρας» δεν τον αφήνει

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο ελληνικό twitter μετά τον αποκλεισμό του λογαριασμού «Τελεταί Μπούκουρας», με τους χρήστες να κάνουν λόγο για «δάχτυλο» του Άδωνη Γεωργιάδη

5077398

Το account με το ιδιαίτερο black humor… μπλοκαρίστηκε από το twitter ύστερα από σχόλιο  που έκανε για τον  Άδωνι Γεωργιάδη  λέγοντας «Καλησπέρα κύριε Γεωργιάδη» στην ανάρτηση που ανέφερε ότι ο  υπουργός ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοιού.

 Αμέσως το  account Μπλοκαρίστηκε με τους χρήστες-και τον ίδιο τον χρήστη του teletai_Mpouk- να κάνουν λόγο για δάχτυλο… του Άδωνη πίσω από το ”μαύρο”.

Έτσι μετά το σάλο που έγινε οι χρήστες δημιούργησαν το trend #free_teletai_Mpouk, όπου ξαφνικά… εμφανίστηκε ο Άδωνης να συμπαραστέκεται και  ενώνει  τη φωνή του με όσους ζητούν επαναφορά του Μπούκουρα, δείχνοντας ότι ο ίδιος δεν είχε παρεξηγηθεί με το σχόλιο.

Συγκεκριμένα έγραψε:

 «Έμαθα ότι έριξαν τον @Teletai_Mpouk κακώς! Μου αρέσει η ελευθερία του λόγου και το χιούμορ ακόμη και όταν ξεπερνά ορισμένες φορές τα όρια. Ενώνω την φωνή μου λοιπόν με όσους θέλουν να επανέλθει για να μιλάμε χωρίς εμπόδια»

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη