Newsroom

Newsroom

The Ranch: Γιορτινές στιγμές στον απόλυτο γιορτινό προορισμό

Μπορεί για το τριήμερο των Χριστουγέννων να μην υπάρχει ούτε ένα δωμάτιο για διαμονή στο the Ranch, ωστόσο η μαγευτική κοιλάδα θα είναι ανοιχτή για τους ημερήσιους επισκέπτες που θέλουν να πάρουν μια μοναδική χριστουγεννιάτικη « γεύση» .

583c42701dc524a24a8b4914

Είναι εμφανές πλέον ότι το Ranch είναι ο απόλυτος γιορτινός προορισμός και όχι μόνο. Γι αυτό άλλωστε και όλο και περισσότερες οικογένειες αλλά και παρέες επιλέγουν να περάσουν τις γιορτές σε αυτό τον μαγευτικό τόπο μέσα στην φύση .

Γι’ αυτό τον λόγο οι άνθρωποι του Ranch και φέτος τα Χριστούγεννα επιφυλάσσουν υπέροχες στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες στους μικρούς και στους μεγάλους επισκέπτες. Παράλληλα κάνουν οικονομικές προσφορές ώστε να μπορέσουν όλοι οι επισκέπτες να ζήσουν τις γιορτινές μέρες στον απόλυτα γιορτινό προορισμό.



Λίγα λόγια για το Ranch

Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το “The Ranch” είναι εκεί για να σας προσφέρει με ασφάλεια στιγμές δράσης, άθλησης, ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και πολύ παιχνιδιού.

Σε αυτό το παραμυθένιο μέρος που «αγκαλιάζεται» από πυκνό πευκοδάσος οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν με το μηχανοκίνητο τρενάκι και την άμαξα, να εξερευνήσουν τη φύση μέσα από διαδρομές περιπάτου, να απολαύσουν στιγμές ξενοιασιάς στην παιδική χαρά, να κάνουν ιππασία και τοξοβολία και να περπατήσουν στη φάρμα και στους στάβλους .Όλα αυτά σε ένα χώρο που «δένει» αρμονικά το Φυσικό Περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες οικολογικές εγκαταστάσεις άθλησης & διαμονής. Με λίγα λόγια το Ranch αποτελεί  προορισμό για μια παρέα άλλωστε, τόσο το περιβάλλον αλλά και οι εγκαταστάσεις προσφέρουν στους επισκέπτες διάθεση για ομαδικό παιχνίδι αλλά και απόλυτη χαλάρωση. Είναι στην πραγματικότητα το μέρος που μπορούν να νοιώσουν όλοι για λίγο παιδιά.



Τα Χριστουγεννιάτικα events

To τριήμερο των Χριστουγέννων το Ranch θα παραμείνει ανοιχτό για όλους του ημερήσιου επισκέπτες καθώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για διαμονή μέσα στην κοιλάδα . Άλλωστε η απόσταση του Ranch από την Αθήνα είναι μόλις 97 χιλιόμετρα δίνοντας έτσι την δυνατότητα και για μονοήμερες εκδρομές .

Το Σαββατοκύριακο 10 -11 Δεκεμβρίου όποιος επισκεφθεί το Ranch θα αποκτήσεις υπέροχες γιορτινές αναμνήσεις. Υπεροχές βόλτες με τα λατρεμένα άλογα μέσα στη φύση ,γιορτινές στιγμές στο σπιτάκι του Αγίου Βασίλη με τα ξωτικά ,χριστουγεννιάτικες κατασκευές ,καλλιτεχνικό εργαστήρι ,σπιτάκι με γλυκίσματα είναι μερικές από τις όμορφες γωνίες που θα εξερευνήσετε στην μαγευτική κοιλάδα.

Όλα αυτά και πολλά ακόμα μπορείτε να απολαύσετε και τον τριήμερο των Φώτων σε μια ξεχωριστή τιμή που οι άνθρωποι του Ranch προσφέρουν σε όλους τους επισκέπτες .


Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη