Newsroom

Newsroom

The Azor Movement Vol. 2

Η ιδέα πια έγινε θεσμός.

580f16791dc524a05c8b477f

Η ιδέα πια έγινε θεσμός, οι φίλοι ενεργοποιήθηκαν, οι χορηγοί βοηθούν με τον τρόπο τους τα μέγιστα και ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με την ομάδα του ακονίζει την τεράστια κουτάλα-κουπί (δώρο από μετανάστες που πέρασαν με αυτό και μια βάρκα τα νερά του Αιγαίου) σαν ένα ελάχιστο ευχαριστώ για ό,τι τους προσφέρει καθημερινά, και δίνουμε όλοι μαζί το καθιερωμένο ραντεβού στο πιο γουστόζικο μαγαζάκι στα βόρεια του νομού Αττικής.


Το The Azor για δεύτερη συνεχή χρονιά φιλοξενεί στον χόρο του μερικούς απο τους ποιοτικότερους dj’s της χώρας οι οποίοι αφιλοκερδώς προσφέρουν τις μουσικές τους με σκοπό το 20% των εισπράξεων της εκδήλωσης να δοθεί στην ”κοινωνική κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος”.

Ένα τετραήμερο Party με 63 Dj’s που απο το πρωί της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου και μέχρι τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου θα μας χαρίσει μουσικές απο όλα τα είδη της ξένης μουσικής που αγαπάς με μοναδικό νικητή την Αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο μας.

Ο τρόπος να βοηθήσεις είναι η παρουσία σου γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

Τhe Azor

Ανοίξεως-Σταμάτας 3

Άνοιξη – Αττικής



Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…