Newsroom

Newsroom

Θάνατος τριών παιδιών: Η αντίδραση της μάνας – «Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο»

Στη δήλωση της αναφέρθηκε και στην υπόθεση των Γλυκών Νερών και στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο 

Screenshot 7 6 1

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», με το «ξέσπασμα» δικαστικού λειτουργού της Πάτρας τάραξε τα νερά στην πολύκροτη υπόθεση.

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε χθες επίσημη ανακοίνωση όπου αναφέρει: «Η ΕΛΑΣ, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

Είναι προφανές ότι το γραφείο Τύπου της ΕΛΑΣ θέλησε μ’ αυτήν την ανακοίνωση να ξεκαθαρίσει πως όσο χρονικό διάστημα διαρκούν οι έρευνες, καθετί που αναγράφεται, διαδίδεται ή σχολιάζεται στα social media δεν σημαίνει ότι έχει σχέση με τα ευρήματα των έμπειρων αστυνομικών του «Εγκληματολογικού».

Η παρέμβαση της τοπικής δικαιοσύνης δεν έμεινε ασχολίαστη και από τη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία, όπως είναι φυσιολογικό, παρακολουθεί τα πάντα σε σχέση με την υπόθεση.

«Γιατί είπε ότι στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκαναν λάθη; Αφού τον συνέλαβαν τον Μπάμπη τελικά… Δεν ξέρω τι να πω; Ψάχνουν.. .ντε και καλά για δολοφόνο, όσοι γράφουν και σχολιάζουν» δηλώνει στην «Π».

Υπενθυμίζεται, ότι η «Π» την Κυριακή, μεταφέροντας την άποψη δικαστικού λειτουργού που απευθυνόταν στην ΕΛΑΣ, είχε γράψει: «Σταματήστε τις διαρροές, βγάλτε την υπόθεση, ειδάλλως να στείλετε τη δικογραφία πίσω στην Πάτρα για να την αναθέσει αλλού η Εισαγγελία. Δεν πρέπει να ξεχνάτε τους χειρισμούς, το πόσο απρόσεκτοι ήταν στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν. Να είστε λοιπόν πιο προσεκτικοί. Επικεντρωθείτε στο έργο σας, χωρίς διαρροές και υπηρέτηση επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων». Και είναι βέβαιο πως κάποιοι αστυνομικοί, που πιθανόν αναφέρονταν στην υπόθεση, πλέον θα είναι φειδωλοί.

Από την πλευρά της, η Εισαγγελία Πατρών θα έχει τη συνεργασία που απαιτείται, με ένα και μοναδικό στόχο. Να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης και απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί, κυρίως από την πλευρά αρκετών γιατρών.

Πηγή: pelop.gr

Πρωτοφανείς σκηνές έξω από το ΟΑΚΑ: Πλήθος κόσμου ώρες πριν αρχίσει το παιχνίδι ΠΑΟ-Μακάμπι

oaka

Πρωτοφανείς σκηνές έξω από το ΟΑΚΑ: Πλήθος κόσμου ώρες πριν αρχίσει το παιχνίδι ΠΑΟ-Μακάμπι

Δεν μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού το παιχνίδι με την Μακάμπι, γεμάτο το…

Zantac: 89χρονη διεκδικεί αποζημίωση 640 εκατ. από φαρμακευτικές – Πρώτη δίκη στις ΗΠΑ, συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο

AP19273687873353

Zantac: 89χρονη διεκδικεί αποζημίωση 640 εκατ. από φαρμακευτικές – Πρώτη δίκη στις ΗΠΑ, συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο

Oι εταιρείες γνώριζαν ότι το δραστικό συστατικό του Zantac, η ρανιτιδίνη, θα μπορούσε να μετατραπεί…

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

6189189

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

Μαθήματα ιστορίας και πολιτικής φαίνεται πως χρειάζεται ο Σωτήρης Σέρμπος της ΝΔ