Newsroom

Newsroom

Θάνατος στην πίστα – έξαλλος οδηγός πηδάει μπροστά σε αυτοκίνητο την ώρα του αγώνα (βίντεο)

Ο διάσημος οδηγός αγώνων NASCAR, Τόνι Στιούαρτ, χτύπησε και σκότωσε έναν αντίπαλό του, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση ουσιαστικά πήδηξε…

Ο διάσημος οδηγός αγώνων NASCAR, Τόνι Στιούαρτ, χτύπησε και σκότωσε έναν αντίπαλό του, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση ουσιαστικά πήδηξε στη μέση της πίστας, μπροστά στο αυτοκίνητο του Στιούαρτ. 

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνων Sprint, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον Τόνι Στιούαρτ, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί εναντίον του.

Ο Στιούαρτ έγινε γνωστός όχι μόνο για τις οδηγικές ικανότητές του, αλλά και για το εκρηκτικό ταπεραμέντο του. Στο βίντεο φαίνεται ο Κέβιν Γουόρντ, εκτός εαυτού, να δείχνει τον Στιούαρτ ενώ οδεύει προς τη μέση της πίστας, ανάμεσα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Είχε προηγηθεί επαφή των δύο, που είχε σαν αποτέλεσμα την έξοδο του Γουόρντ. Αυτό που ακολούθησε, όμως, δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς.

Ο Στιούαρτ δεν κατάφερε να αποφύγει τον 20χρονο αντίπαλό του, χτυπώντας τον με μεγάλη ταχύτητα και σκοτώνοντάς τον επί τόπου. Το αν το χτύπημα ήταν ηθελημένο ή όχι, μένει να το αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…