Newsroom

Newsroom

"Θα σώσουμε τη χώρα με ή χωρίς συναίνεση"

Στη δήλωσή του με την οποία ανακεφαλαίωσε τα αποτελέσματα της σύσκεψης των αρχηγών, ο Γιώργος Παπανδρέου απέκλεισε τις εκλογές, δήλωσε…

Στη δήλωσή του με την οποία ανακεφαλαίωσε τα αποτελέσματα της σύσκεψης των αρχηγών, ο Γιώργος Παπανδρέου απέκλεισε τις εκλογές, δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσει τον αγώνα για τη σωτηρία της χώρας και διεμήνυσε ότι παραμένει ανοικτός στη συναίνεση.
Η κυβέρνηση ανέλαβε και έχει την ευθύνη να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός σε δήλωσή του για τα αποτελέσματα του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

«Οι εκλογές θα γίνουν το 2013 και τότε θα αξιολογηθούμε όλοι», δήλωσε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι η κυβέρνηση θα λάβει όλες τις αναγκαίες αποφάσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος, με μόνο στόχο τη σωτηρία και την οριστική αλλαγή της πατρίδας μας.

Δήλωσε επίσης ανοιχτός σε κυβερνητική συνεργασία με δυνάμεις που έχουν κοινούς στόχους και κάλεσε τα κόμματα να αφήσουν στην άκρη τα συμβατικά αντιπολιτευτικά αντανακλαστικά και τη μικροκομματική λογική.
Απέκλεισε τις εκλογές
«Εκλογές θα γίνουν το 2013, τότε θα αξιολογηθούμε και θα αξιολογηθούν όλοι. Οι πολίτες έχουν βάλει πλάτη και ζήτησα από τα κόμματα και το πολιτικό σύστημα να κάνουν το ίδιο», δήλωσε προ ολίγου ο πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου.

«Και μετά την σημερινή συζήτηση συνεχίζω να πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά που μπορούμε να συγκλίνουμε, αλλά απαιτείται η πολιτική βούληση να ξεπεράσουμε τα συμβατικά κομματικά αντανακλαστικά», συμπλήρωσε ο κ. Παπανδρέου.

Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση θα τιμήσει στο ακέραιο την ευθύνη για την έξοδο της χώρας από την κρίση με ή χωρίς ευρύτερες συναινέσεις, είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση θα πάρει τις αναγκαίες αποφάσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος.
http://www.ethnos.gr

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…