Newsroom

Newsroom

Θ. Πάγκαλος: “Αποτυχημένοι οι Σημίτης, Παπανδρέου και ο Βενιζέλος”

Με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου, επιτέθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κατα τη διάρκεια ραδιοφωνικής…

Με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου, επιτέθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κατα τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης στο ρ/σ Βήμα FM. O κ. Πάγκαλος ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν παρέστη στο συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ και το ιστορικό στέλεχος του κινήματος δεν ήθελε και πολύ να απασφαλίσει.

«Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα είναι πράσινος ή πορτοκαλί;», διερωτήθηκε ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο. Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το 10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι».

«Δεν με ενδιαφέρει να το πω», συνέχισε, «ούτε σε ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν “ελάτε να πάμε μπρος”. Τι εμπρός; Το μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι».

Επίσης ο κ. Πάγκαλος τάχθηκε και υπέρ της κοινής καθόδου ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές. «Δεν ενδιαφέρουν τα κόμματα. Θεωρώ ότι ο ψηφοφόρος στις ευρωεκλογές θα αναζητήσει μια συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική», ανέφερε.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…