Newsroom

Newsroom

To τερμάτισε… Ο Άδωνις φόρεσε μάσκα για να βγει μόνος του σε τηλεοπτικό παράθυρο (video)

Σήμερα κινήσεις «υψηλού» συμβολισμού και ασυναγώνιστης γραφικότητας. Ένα μηνά πριν όμως αγκαλιές και φωτογραφίες με πλήθος κόσμου, χωρίς μάσκα βέβαια.

5077398

Η κυβερνητική επιχείρηση… «αν ζήσουμε δεύτερο κύμα πανδημίας φταις εσύ πολίτη», έχει μπει για το καλά στο προσκήνιο. Με κάθε πιθανό τρόπο, αδράττοντας κάθε ευκαιρία τα κυβερνητικά στελέχη δεν ξεχνούν να επισημάνουν ότι για την ανησυχητική και κρίσιμη αναζωπύρωση του κορονοϊού φταίμε…εμείς!

Σήμερα ωστόσο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, με ένα μοναδικό show έσπασε κάθε ρεκόρ γραφικότητας, αφού εμφανίστηκε σε τηλεοπτική του παρέμβαση με μάσκα στο πρόσωπο.

Τι κι αν και ο υπουργός βγήκε στον ΣΚΑΙ μόνος του μέσω ζωντανής σύνδεσης από το γραφείο του, δεν αποχωρίστηκε λεπτό τη μάσκα του και φυσικά για ακόμα μια φορά μας κούνησε το δάχτυλο για την ατομική μας ευθύνη.

«Πρέπει να φοράμε τη μάσκα. Με τη μάσκα ο ιός δεν μπορεί να μεταδοθεί και θα εξαφανιστεί» ανέφερε ο Άδωνις σημειώνοντας πώς «είναι κρίμα να τα τινάξουμε όλα στον αέρα». «Ο ιός είναι σε έξαρση παρά τα όσα πιστεύαμε πώς η υψηλή θερμοκρασία θα τον νικήσει. Μάσκα παντού, η ατομική συμπεριφορά είναι σημαντική» πρόσθεσε.

Yπενθυμίζουμε απλώς στον υπουργό που τόσο κόπτεται για τη χρήση μάσκας και την αντιμετώπιση της πανδημίας, ότι μεσούσης αυτής και συγκεκριμένα στις αρχές Ιουνίου, παρίστατο φυσικά χωρίς μάσκα στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κωνσταντίνου ΙΑ΄ Δραγάτση Παλαιολόγου, έξω από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, ενώ φωτογραφιζόταν και χαλαρός με πλήθος κόσμου.

 

 

318843g ez tq4yx0auqf j

318843g

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη