"Τέλος τα λαλάκια, τέλος και η αγάπη", πατρινιά εγκατάλειψε το συνοδό της στην Κωνσταντινούπολη όταν έμεινε ρέστος

Μόνο σαν την καλαμιά στο κάμπο άφησε μια πατρινή, η οποία επιλέγει τους συνοδούς της με κριτήριο το πάχος του…

zeugari

Μόνο σαν την καλαμιά στο κάμπο άφησε μια πατρινή, η οποία επιλέγει τους συνοδούς της με κριτήριο το πάχος του πορτοφολιού τους, γνωστό πατρινό ο οποίος εμφανίζεται να έχει μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια από αυτή που πραγματικά διαθέτει.

Η ιστορία εκτυλίχθηκε στην Κωνσταντινούπολη όπου  το ζευγάρι είχε μεταβεί προκειμένου να «δέσει» τον νεόκοπο ερωτά του, αλλά αντί για «δέσιμο» προέκυψε διάλυση και ξύλιασμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά τις πρώτες ημέρες στην Τουρκία ,ο πατρινός που πουλάει μούρη αλλά δεν διαθέτει τόσο χρήμα όσο δείχνει, άρχισε τις τσιγκουνιές και τα «σφιξίματα» . Όσο οι ημέρες περνούσαν άρχισε να αρνείται την ικανοποίηση πολλών από τις επιθυμίες που είχε η κυρία για διασκέδαση και αγορές, με αποτέλεσμα με την συμπλήρωση μιας εβδομάδας να σκάσει η βόμβα, καθώς της ανακοίνωσε, πως αν συνεχίσουν έτσι δεν θα υπάρχουν λεφτά για να επιστρέψουν.

Η απάντηση της ευειδούς πατρινής ήταν όλα τα λεφτά αν και ήταν όλη κι΄ όλη μια ατάκα. «Καλέ μου, τέλος τα  λαλάκια τέλος και η αγάπη». Οι επόμενες ώρες βρήκαν την ωραία αλλά και σκληρή πατρινή να παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέφει μόνη της στα πατρώα εδάφη, όπου ένα εικοσιτετράωρο αργότερα εμφανίστηκε σε νυχτερινό κέντρο με άλλον συνοδό αρκετά ομολογουμένως πιο εύπορο από τον προηγούμενο.

Πηγή: patrastimes.gr

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.