Newsroom

Newsroom

Τέλος ο Ντέγιαν Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός και Ντέγιαν Ράντονιτς ήρθαν σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να παίρνει και το 50% της επόμενης σεζόν ως αποζημίωση.

rantonic

Οριστικό είναι από το απόγευμα της Δευτέρας (20/2) το διαζύγιο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ντέγιαν Ράντονιτς!

Οι «πράσινοι» ήταν σε συζητήσεις με τον Μαυροβούνιο τεχνικό για την αποδέσμευσή του μετά και τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και τελικά τα βρήκαν. Στις πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρξε μεγάλη απόσταση για το μέγεθος της αποζημίωσης, δεδομένου πως ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς (εκπρόσωπος του Ντέγιαν Ράντονιτς) είχε αιτηθεί την καταβολή του συνόλου του ποσού που προέβλεπε το κλειστό διετές συμβόλαιο, που υπεγράφη το περσινό καλοκαίρι.

Στην πορεία της ημέρας όμως, παρά την αρχική απόσταση, βρέθηκε σημείο επαφής, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για το μέγεθος της αποζημίωσης με τον Παναθηναϊκό να πληρώσει ολόκληρο το συμβόλαιο της φετινής σεζόν και επιπλέον το 50% της επόμενης.

Πλέον, οι «πράσινοι» βγαίνουν στην αγορά για νέο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα, διεκδικώντας τον τελευταίο στόχο της χρονιάς, το πρωτάθλημα.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…