Newsroom

Newsroom

Τέλος εποχής: Παρελθόν από τη Γιουβέντους ο Μπουφόν

Μπορεί ο Μπουφόν να μην έχει αποφασίσει ακόμη το πότε θα «κρεμάσει» τα γάντια του, ακόμη όμως κι αν συνεχίσει το ποδόσφαιρο δεν θα το κάνει για λογαριασμό της Γιουβέντους, αφού οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου το τέλος της συνεργασίας τους. Ο σπουδαίος Ιταλός τερματοφύλακας, θα υπερασπιστεί την εστία της «Μεγάλης Κυρίας» για τελευταία φορά το προσεχές Σάββατο στην αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στη Βερόνα.

5afd68101dc52482568b4764

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, που εκτός από τον ρόλο του στη Γιουβέντους είναι κάτι παραπάνω για εμένα. Όλα αυτά τα χρόνια, αναπτύξαμε μια μοναδική σχέση, που μπορώ να τη πω και φιλία. Είναι η ολοκλήρωση ενός όμορφου ταξιδιού που ήμουν αρκετά τυχερός να το μοιραστώ με ανθρώπους που πραγματικά χαίρονται για μένα. Το ένιωσα αυτό, κάθε μέρα, και εξαιτίας αυτής της αγάπης πολέμησα και έβαλα τα δυνατά μου. Το Σάββατο θα αγωνιστώ για τελευταία φορά στη Γιουβέντους. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσω αυτή την υπέροχη περιπέτεια. Το να τελειώσω με άλλες δύο νίκες, που είναι σημαντικές» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπουφόν για να συμπληρώσει:

«Ο φόβος μου ήταν να φτάσω στο τέλος της περιπέτειας, ως κάποιος που ο κόσμος απλά ανέχεται ή ως παίκτης που το είχε χάσει. Είμαι πραγματικά περήφανος, που στην ηλικία των 40, ήμουν ικανός με την απόδοσή μου να ανταποκρίνομαι στο επίπεδο της Γιουβέντους και του ονόματός μου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Γιουβέντους. Το 2001 υπέγραψαν ένα σπάνιο ταλέντο. Αν είμαι σήμερα πρωταθλητής, αυτό οφείλεται στο ότι η Γιούβε εξασφάλισε να γίνει αυτό. Μου επέτρεψε να κάνω το βήμα παραπάνω. Τις επόμενες τρεις μέρες, θα πάρω οριστική απόφαση αν θα συνεχίσω να παίζω. Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω ό,τι μου πει το πνεύμα και η φύση μου».

Για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο ο Μπουφόν απάντησε: «έχω μερικές προτάσεις και συναρπαστικές προκλήσεις, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η πιο σημαντική πρόταση για να μείνω στον αγωνιστικό χώρο μου ήρθε από τον Ανιέλι. Μία επιστροφή στην Πάρμα είναι ένα ρομαντικό παιδικό όνειρο, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό».

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν έμεινε στη Γιουβέντους για 17 χρόνια και το Σάββατο θα πραγματοποιήσει την 656η εμφάνισή του με τα χρώματα της ομάδας.

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.