Newsroom

Newsroom

Τελικά στις 11 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν τα σχολεία

Δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που ο πρώην υπουργός παιδείας κ Αρβανιτόπουλος ανακοίνωσε ότι τα σχολεία την επομένη σχολική…

1550363

Δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που ο πρώην υπουργός παιδείας κ Αρβανιτόπουλος ανακοίνωσε ότι τα σχολεία την επομένη σχολική χρονιά θα ξεκινήσουν στις 6 Σεπτεμβρίου ωστόσο ο ανασχηματισμός και η υπουργοποίηση του Ανδρέα Λοβέρδου άλλαξε ακόμα μια φορά την ημερομηνία έναρξης των σχολείων. Σύμφωνα με το νέο υπουργό τα σχολεία θα ξεκινήσουν όπως κάθε χρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου.
 Ο νέος υπουργός δεν συμφωνεί με τους πειραματισμούς των τελευταίων μηνών στο θέμα της έναρξης. Κι αυτό διότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη αποσπάσεις και μεταθέσεις καθηγητών ώστε να ξεκινήσει νωρίτερα το σχολικό έτος, ενώ στη χώρα μας οι μαθητές και οι οικογένειές τους δεν έχουν θεσμοθετημένες χειμερινές διακοπές όπως σε άλλες χώρες της ΕΕ.
Παράλληλα ο νέος υπουργός δεν υπογράφει την απόφαση για κατάργηση των δύο αργιών στα σχολεία, των τριών Ιεραρχών (30 Ιανουαρίου) και του Αγίου Ιωάννη μετά τα Χριστούγεννα (7 Ιανουαρίου).
 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…