Newsroom

Newsroom

Τελικά οι άνδρες προτιμούν τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις νεαρές γυναίκες;

Oι άντρες είναι γνωστό ότι έχουν προτίμηση στα γρήγορα αυτοκίνητα και στο ωραίο γυναικείο φύλο. Σε παρέες ανδρών συχνά το κύριο θέμα συζήτησης είναι σίγουρα τα γρήγορα αυτοκίνητα και το πως να βρίσκουν νέους τρόπους με τους οποίους να γίνονται αρεστοί στο αντίθετο φύλο.

57518e121dc524ba0b8b5095

Σύμφωνα λοιπόν με μελέτη του Πανεπιστημίου Κονκόρντια στο Μόντρεαλ του Καναδά, ο δεδομένος ενθουσιασμός που προκαλεί στον άντρα η σβέλτη οδήγηση ενός γρήγορου- σπορ αυτοκινήτου, αυξάνει τα επίπεδα της ορμόνης τεστοστερόνης στον οργανισμό του.

Μάλιστα όταν αυτό γίνεται υπό τη θέαση ωραίων γυναικών, τότε η ορμόνη εκρήγνυται στο διπλάσιο!

Από την άλλη αιτιολογεί (χωρίς βέβαια να δικαιολογεί) το γιατί οι άντρες τρέχουν και συμπεριφέρονται ως νεόκοποι ραλίστες στους δημόσιους δρόμους. Η ανάγκη αύξησης της ορμόνης τεστοστερόνη, τα προκαλεί όλα αυτά και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλοι εμείς, είναι την ανάγκη αυτή να την ικανοποιούμε στο ασφαλές περιβάλλον μίας πίστας αγώνων, με το αυτοκίνητό μας, με ένα καρτ, κλπ.

Το ίδιο συμβαίνει ορμονικά, όταν ένας άντρας μέσης ηλικίας, κάνει δεσμό με μία μικρότερη γυναίκα. Όταν μάλιστα αυτό συνδυαστεί με ένα γρήγορο αυτοκίνητο, καταλαβαίνεται πως μπορεί να νοιώσει! Δεν ευθύνεται, λοιπόν, η άτακτη συμπεριφορά τους για αυτή τους την προτίμηση αλλά η φύση τους. Και αυτό με επιστημονικά στοιχεία πλέον. Ίσως θα έχουν ένα άλλοθι παραπάνω.

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…