Τελικά η Μελάνια θα μετακομίσει στο Λευκό Οίκο;

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Μελάνια Τραμπ να μην είναι και πολύ σίγουρη για το αν τελικά θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο όταν ο 10χρονος γιος του ζευγαριού, Μπάρον ολοκληρώσει το σχολικό έτος.

58932cef1dc5245e238b45f2

Πηγή από το περιβάλλον του νέου Αμερικανού προέδρου ανέφερε στο περιοδικό US Weekly ότι: «ο πρόεδρος Τραμπ και η Πρώτη Κυρία δεν έχουν ακόμα πάρει αποφάσεις για τις ρυθμίσεις της διαβίωσης τους πέρα από τον Ιούνιο» και πως θα ξανασυζητήσουν το ζήτημα όταν έρθει η ώρα κάνοντας το καλύτερο για το γιο τους.

Την ίδια ώρα, ανώτερος βοηθός της Μελάνια Τραμπ βάζει τέλος στις παραπάνω φήμες λέγοντας ότι η Πρώτη Κυρία και ο γιος της αναμένεται να μετακομίσουν στο Λευκό Οίκο, το καλοκαίρι.

Η Πρώτη Κυρία θα αφήσει το ρετιρέ της στον Πύργο του Τραμπ όπου ζει σήμερα μαζί με το 10χρονο γιο του ζευγαριού Μπάρον όταν τελειώσει η σχολική χρονιά και θα μεταβεί στο Λευκό Οίκο στο πλάι του Ντόναλντ Τραμπ, αναλαμβάνοντας τα νέα της καθήκοντα.

«Η κυρία Τραμπ θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον και θα εγκα τασταθεί στο Λευκό Οίκο στα τέλη της σχολικής χρονιάς, μοιράζοντας προς το παρόν το χρόνο της ανάμεσα σε Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον » δήλωσε η Stephanie Winston Wolkoff, ανώτερη σύμβουλος της Πρώτης Κυρίας στο ABC News.

Η κ Wolkoff πρόσθεσε ότι η κυρία Trump έχει «την τιμή να υπηρετήσει αυτή τη χώρα και να πάρει το ρόλο και τις ευθύνες της Πρώτης Κυρίας πολύ σοβαρά»

Η ανακοίνωση φαίνεται να διαλύει τις φήμες που δημοσιεύτηκαν χθες Τετάρτη σε αμερικανικές εφημερίδες και περιοδικά ότι η Πρώτη Κυρία και ο 10χρονος γιος της δεν θα μετακομίσουν στην Ουάσιγκτον.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…