Τελείωσαν… Στάθη Παναγιωτόπουλο και τους «Ράδιο Αρβύλα» oι χρήστες και στο twitter

Την οργή των χρηστών στα social media έχει προκαλέσει η αδιανόητη διαρροή  πορνογραφικού υλικού, από το μέλος της ομάδας των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλου.

94654541 10158790617263465 890785480146367283

Αντιδράσεις -οργή- υπήρξαν στο twitter μετά την αποκάλυψη για την διαρροή  πορνογραφικού υλικού, από το μέλος της ομάδας των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η είδηση είχε ήδη ξεκινήσει να παίζει από το πρωί στα social όπου 
η καταγγελία της  γυναίκας αρχικά δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη/GingerΈλα και μετέπειτα αναδημοσιεύτηκε στο Twitter από τον χρήστη Γκέι Καγκουρό.

Μετά και την επίσημη  αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», όπου  ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης, τα social media πήραν φωτιά με πολλούς χρήστες να εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τον πρώην ΡαδιοΑβρυλίστα.

 

Οργή στο Twitter και για τους «Ράδιο Αρβύλα»

Νωρίτερα, οι «Ράδιο Αρβύλα», είχαν προχωρήσει στο επίσημο άδειασμα… του συνεργάτη τους, αναφέροντας: «Είμαστε σε μια πάρα πολύ δυσάρεστη θέση. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη» είπε  ο Αντώνης Κανάκης.

Μάλιστα ο παρουσιαστής στο τέλος της εκπομπής, γνωρίζοντας  πιθανόν  ήδη τις αντιδράσεις στο twitter , προκαλώντας πλήγμα ακόμα και στην ίδια την εκπομπή,  άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η «Ράδιο Αρβύλα» να σταματήσουν, καθώς όπως είπε «δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίσουμε να κάνουμε κάτι όταν δεν φέρνουμε τον κάνουμε με χαρά και να χαρίζουμε γέλιο  Δεν ξέρω τι θα γίνει από αύριο. Ή θα βρούμε τον τρόπο να βγούμε κανονικά ή μια τέτοια εκπομπή δεν έχω λόγο και δεν θέλω να την παρουσιάζω».  Ήδη στα trends του twitter στην πρώτη τριάδα βρίσκονται το #radioarvyla με περισσότερα από 15.000 tweets και το #σταθης_παναγιωτοπουλος με περισσότερα από 4.000 σχόλια.

 

 

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη