ΕΚ

Ελένη Καρανικόλα Κοντορούση

Τέμπη: Συλλογή υπογραφών για την αναβάθμιση της ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο ζητάνε συγγενείς

Σχεδόν έντεκα μήνες και το πένθος παραμένει νωπό

5849791

Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, συγγενής θύματος από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη απευθύνει δημόσια έκκληση σε κάθε πολίτη που θέλει να συμβάλει στην αναβάθμιση του κατηγορητηρίου από πλημμέλημα σε κακούργημα, να γίνει δηλαδή ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο.

Ολόκληρο το μήνυμά του:

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΖΩΗ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ—ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΕΜΠΩΝ

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ

Σχεδόν έντεκα μήνες και το πένθος παραμένει νωπό. Η απώλεια των αγαπημένων μας, δεν αντισταθμίζεται, με την οποιαδήποτε στιγμή χαράς που μπορούμε να λάβουμε. Παραμένει στον ύψιστο βαθμό και πονάει, πονάει πολύ!!!

Οι δικαστικές αρχές προσπαθούν όλο αυτόν τον καιρό να εξιχνιάσουν το έγκλημα και να αποδώσουν κατηγορίες στους ενόχους. Όλος ο ελληνικός λαός, αλλά κυρίως εμείς οι συγγενείς θυμάτων και οι τραυματίες, επιθυμούμε να καταλογιστούν ευθύνες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι εγκληματίες.

Για να γίνει αυτό και για να ξεκλειδώσουν τα χέρια των ανακριτών, αλλά και των δικαστών, που θα δικάσουν αργότερα τη δολοφονία, πρέπει να γίνουν μαζικές μηνύσεις. Πρώτα από όλα, από όλους τους συγγενείς θυμάτων, όλους τους τραυματίες και τους επιβαίνοντες, που ήταν εν δυνάμει μελλοθάνατοι, ονομαστικά προς τα πρόσωπα, που θεωρούν ότι είναι υπαίτιοι για την ανθρωποκτονία και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στο συγκεκριμένο έγκλημα.

Κατόπιν, από το σύνολο των μελών του συλλόγου πληγέντων δυστυχήματος Τεμπών, που πρέπει να υπογράψει τη μήνυση αυτή και θα ακολουθήσουν υπογραφές από ένα πολύ μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού που θέλει διακαώς να συμμετάσχει, διότι ταυτίζεται με τους αθώους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Έχοντας οι δικαστικές αρχές, αυτές τις μηνύσεις παρακαταθήκη “επάνω στο γραφείο τους”, διότι δεν μπορούν “να τις βάλουν πλέον στο συρτάρι”, θα αναγκαστούν και μάλιστα με ελαφρά την καρδία, να ανεβάσουν το κατηγορητήριο, σε κακούργημα από ενδεχόμενο δόλο και να αξιοποιήσουν όλα τα στοιχεία που το βεβαιώνουν. Αυτό λοιπόν θα διευκολύνει και στην απόδοση ευθυνών, σε υψηλόβαθμα στελέχη, που είναι και το επιθυμητό. Στη συνέχεια θα οδηγήσει σε μία γρήγορη και εμπεριστατωμένη άσκηση διώξεων προς όλους τους υπαίτιους, σύμφωνα με την αντίστοιχη ευθύνη του καθενός, για τη μαζική δολοφονία, (ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και για τα υπόλοιπα αδικήματα).

Το μήνυμα απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ !!!

Όποιος πραγματικά έχει αφυπνιστεί, δεν έχει παρά να πράξει το καθήκον του, για να οδηγήσει τους δικαστές, στην επιδιωκόμενη απονομή δικαιοσύνης.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον υπογράφοντα το μήνυμα:

Τηλ: 6987207022

Email: [email protected]

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

2383711

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

«Το #Metoo είναι πολύ σωστό αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο…