Τέμπη: Οργή συγγενών των θυμάτων κατά Άδωνη-«Όταν δεις την δικογραφία θα τρέχεις να κρυφτείς γιατί μας έχεις φλομώσει στο ψέμα»

O Άδωνης Γεωργιάδης για μια ακόμη φορά κούνησε το δάχτυλο στου συγγενείς των θυμάτων, καθώς επιμένει να τους κατηγορεί για θεωρίες συνωμοσίας

FS Adonis 1521x864 1

Ο υπουργός Υγείας, προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου ανάρτηση, παρουσιάζοντας το δελτίο Τύπου της ΔΕΣΦΑ για τη θέση του αγωγού φυσικού αερίου στα Τέμπη, για να δικαιολογήσει το αφήγημα του για το μπάζωμα, υποστηρίξοντας ότι αποτελεί «επίσημη απάντηση της εταιρίας στη νέα συνωμοσιολογία» απο τους συγγενείς των Θυμάτων.

Η νέα δήλωση του προκάλεσε την οργή των συγγενών των Θυμάτων, βασιζόμενοι στις αποκαλύψεις του Documento , που δείχνει πως ο αγωγός βρίσκεται αρκετά πιο μακριά, περίπου στα 100 μέτρα, και συνεπώς δεν δικαιολογείται καμία σχετική ενέργεια για το μπάζωμα.

H ΔΕΣΦΑ απο την μεριά της επιβεβαιώνει εμέσως πλην σαφώς το δημοσίευμα της εφημερίδας,  καθώς στην ανακοίνωση που εξέδωσε στις 13 Απριλίου 2023 στην οποία αναφέρει ότι ο αγωγός διέρχεται παράλληλα και σε απόσταση αρκετών μέτρων από τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Υπενθμίζεται ότι και ο επίτιμος Α/ΓΕΝ ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, αποδόμησε και εκείνος το αφήγημα του Άδωνη Γεωργιάδη σε δηλώσεις του αναφέροντας ότι εκεί που μπάζωσαν δεν υπάρχει αγωγός φυσικού αερίου

Ο Χρήστος Βλάχος που έχασε τον γιο του στο δυστύχημα στα Τέμπη, απαντά με σκληρό τρόπο στον υπουργό Υγείας, αναφέροντας: «Όταν δεις την δικογραφία θα τρέχεις να κρυφτείς γιατί μας έχεις φλομώσει στο ψέμα».

 

 

Απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη έδωσε και ο Νίκος Πλακιάς, σημειώνοντας:

«Θα ευχαριστήσω τον Κύριο Γεωργιάδη για την δήλωσή του ότι ο αγωγός του φυσικού αερίου ήταν εκεί και κινδύνευσε. Θα χρειαστώ αυτήν την δήλωσή του στα δικαστήρια .
Για αυτό Κύριε Γεωργιάδη επειδή γνωρίζανε για τον φυσικό αγωγό οι πυροσβέστες δεν πλησιάζανε τα βαγόνια και ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Για αυτό ο πυροσβέστης φώναζε απομακρυνθείτε και δίνανε σε επιβάτες ψαλίδια και λοστούς για να απεγκλωβίσουν επιβάτες;
Τα παιδιά που βοηθούσαν δεν κινδύνευαν οι πυροσβέστες που πληρώνονται για αυτή τη δουλειά όπου φύγει φύγει. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ .
Το κουβάρι ξετυλίγεται και εσείς μας βοηθήσατε σήμερα πολύ».

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…