Επίτιμος Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης: «Στα Τέμπη δεν περνάει αγωγός φυσικού αερίου» (video)

Για γκεμπελική θεωρία και κυβερνητικά ψέματα κάνει λόγο ο επίτιμος Α/ΓΕΝ ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, σε συνέντευξή του, αναφορικά με το κυβερνητικό αφήγημα περί αγωγού...στα Τέμπη για να δικαιολογήσουν το μπάζωμα!

ΤΕΜΠΗ Γερανος

Αποκαλυπτικές δηλώσεις για τα Τέμπη έκανε ο επίτιμος Α/ΓΕΝ ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης , έκανε χθες στον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο και το militaire.gr.

Με επίκεντρο το έγκλημα των Τεμπών ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ με καταιγιστικά επιχειρήματα αποδομεί τα ψεύδη που ανερυθρίαστα επικαλείται ξανά και ξανά η κυβέρνηση, για την ύπαρξη «αγωγού φυσικού αερίου» στον τόπο του δυστυχήματος 

«Η θεωρία του Γκαίμπελς, η δύναμη του επαναλαμβανόμενου ψέματος ,που όσο πιο μεγάλο είναι ,τόσο πιο πιστευτό πρέπει να γίνει…Μας το λένε κατάμουτρα! Δεν είναι μόνο τα Τέμπη..Είναι ο 519C ,είναι τα προσωπικά δεδομένα των αποδήμων που διέρρευσαν,είναι το Στεφανοβίκειο, η απομείωση του στρατιωτικού μας αποτυπώματος στα νησιά, είναι οι κάμερες ασφαλείας που δεν υπήρχαν ούτε στην Πύλο, ούτε στη φόρτωση της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, ούτε στα αστυνομικά τμήματα»…δήλωσε ο αρχηγός ΓΕΝ το 2011-20013.

«Εγώ είμαι Λαρισαίος, άρα την περιοχή των Τεμπών την ξέρω πολύ καλά. Ανατριχιάζω και θλίβομαι όταν υπουργοί λένε ότι κάτω από εκεί που μπάζωσαν στα Τέμπη υπάρχει αγωγός φυσικού αερίουΔεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα. Ο αγωγός δεν περνάει από εκεί. Οι Λαρισαίοι το γνωρίζουν, αλλά έπρεπε να πειστεί το 98% του λαού, γιατί αυτός ήταν ένας εύηχος λόγος. Είναι ασύλληπτο».

Κατά τον ναύαρχο, μοιάζει ύποπτο και το τάιμινγκ της πρόσφατης επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Καναδά: «Εχουμε στείλει τα δείγματα για τα Τέμπη στον Καναδά και στο Λονδίνο. Αναφέρω το τάιμινγκ που πήγαμε, δεν κάνω σενάρια. Επί 20 χρόνια δεν παίρναμε Καναντέρ (σ.σ.: έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση πριν από λίγες ημέρες ότι θα αγοράσουμε εφτά έως το 2030). Αν συνειδητοποιήσει κανένας τι συνέβη στα Τέμπη, τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, τότε θα καταλάβει τα πάντα».