Τέμπη: Αγγίζει τις 600.000 υπογραφές το ψήφισμα Καρυστιανού – Τι πρέπει να προσέξετε

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη δημοσιότητα το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού ο κόσμος το αγκάλιασε

Μαρία Καρυστιάνου

Ξεπέρασε μέσα σε λίγα 24ώρα τις 560 χιλιάδες υπογραφές το ψήφισμα  με το οποίο η Μαρία Καρυστιανού ζητά την υποστήριξη των πολιτών για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, με τον κόσμο να αγκαλιάζει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία απ’ την πρώτη στιγμή.

Μάλιστα, κυκλοφορεί και αφίσα που θα μπορεί κανείς να την εκτυπώσει και να την κολλήσει σε διάφορα σημεία της πόλης και μέσω σάρωσης του αναγραφόμενου QR CODE να μπαίνει κατευθείαν στο ψήφισμα.

IMG 8285 576x1024 1

Επίσης αυτό που θα πρέπει κάποιος να προσέξει είναι το εξής: Στο πεδίο που αφορά τις υπογραφές συμπληρώνετε ΜΟΝΟ τα στοιχεία που απαιτούνται αρχικά, όπως όνομα, επώνυμο και e-mail για την επιβεβαίωση και ΟΧΙ τηλεφωνικούς αριθμούς ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό στοιχείο.

Το ψήφισμα αναφέρει: «Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι! Κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο «Τέμπη 2023» αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα.

Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας», αναφέρει στο μήνυμα-κάλεσμά της η Μαρία Καρυστιανού, η οποία είχε καθηλώσει το Πανελλήνιο με την κατάθεσή της ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά το δυστύχημα».

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας