Newsroom

Newsroom

Ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα που μίλησαν με τον Ρουπακιά

Στην ταυτοποίηση πέντε ανθρώπων, πλην του επικεφαλής της Τ.Ο. της Χ.Α. στη Νίκαια Γιώργου Πατέλη, με τα οποία φέρεται να…

Στην ταυτοποίηση πέντε ανθρώπων, πλην του επικεφαλής της Τ.Ο. της Χ.Α. στη Νίκαια Γιώργου Πατέλη, με τα οποία φέρεται να μίλησε ο Γιώργος Ρουπακιάς, λίγο πριν ή λίγο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, προχώρησαν οι αρχές. Αυτοί αναμένεται να κληθούν το συντομότερο από την εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσουν, όσα τυχόν γνωρίζουν για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί κι άλλος μάρτυρας ο οποίος φαίνεται διατεθειμένος να καταθέσει για τη δράση της Χ.Α.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι καταθέσεις των εκπροσώπων των κομμάτων στον Αρειο Πάγο για τη δράση της Χ.Α. Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει η Σοφία Βούλτεψη της ΝΔ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ και ο Παναγιώτης Ρήγας του ΠΑΣΟΚ.

Ο κύκλος των υποθέσεων που θα εξετάσει ο εισαγγελέας, για να κρίνει εάν συντελείται το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, θα διευρυνθεί λόγω συμπληρωματικής παραγγελίας της αντιεισαγγελέα του Αρείoυ Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη προς όλες τις εισαγγελίες της χώρας να αποστείλουν σχετικές δικογραφίες, ενώ νέα στοιχεία έχουν σταλεί και από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η δικογραφία της επίθεσης μελών της Χρυσής Αυγής σε μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα.

Εν τω μεταξύ από το πρωί καταθέτουν δημοσιογράφοι του έντυπου και του ηλεκτρονικού τύπου, γιατροί που έχουν στο παρελθόν γνωματεύσει έπειτα από επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθούν και αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν δεχθεί επιθέσεις από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Πληροφορίες από tovima.gr

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.