Tάνια Τσανακλίδου: «Θα συνεχίσω όσο κι αν με βρίζουν οι στρατοί των τρολ»

«Αυτά τα υπέροχα πρόσωπα των νέων παιδιών που διεκδικούν μια κοινωνία υγιή γιατί η σημερινή έχει σαπίσει, αυτά πρέπει να μας οδηγούν» είπε στο Κόκκινο η Τάνια Τσανακλίδου.

τανια

«Έχει ανοίξει μια ρωγμή θλίψης μέσα μας που ελπίζω να μην μας καταπιεί» τόνισε μιλώντας στην Ευγενία Λουπάκη για την τραγωδία των Τεμπών. «Προσωπικά δεν θα πάψω να συμμετέχω στις κινητοποιήσεις όσο κι αν με στοχοποιούν όσο κι αν με βρίζουν οι στρατοί των τρολ. Συμμετέχω γιατί αυτό μου δίνει ζωή και δύναμη!».

Η Τάνια Τσανακλίδου ξεκαθάρισε ότι δεν θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ: «Στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ και θα εξακολουθήσω να τον στηρίζω, αλλά δεν μπορώ να μπω σε καλούπια. Αν ήμουν άλλος χαρακτήρας θα το σκεφτόμουν».

«Κάθε Δευτέρα στο ΒΟΞ ετοιμάσαμε με αυτό το καταπληκτικό παιδί τον Φώτη Σιώτα, μια παράσταση απολύτως πολιτική χωρίς ούτε μια στιγμή να γίνεται διδακτική και να νιώθει ο άλλος ότι του κουνάμε το δάχτυλο», πρόσθεσε.

«Η εκπομπή στο Μουσικό κουτί γυρίστηκε 20 μέρες πριν και δεν είχε γίνει ακόμα το φοβερό δυστύχημα στα Τέμπη. Την έβλεπα προχθές κι έβαλα τα κλάματα εκεί που έλεγα ότι πρέπει να λέμε σ΄αγαπώ σ’ αυτούς που αγαπάμε, γιατί μπορεί να μην έχουμε άλλη ευκαιρία. Σκεφτόμουν αν θα πρόλαβαν αυτοί οι άνθρωποι να το πουν στους αγαπημένους τους…».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη