Newsroom

Newsroom

Το Τάγμα Εφόδου της Νίκαιας σε νυχτερινή διαβίωση (βίντεο)

Ένα ακόμη βίντεο ντοκουμέντο έρχεται να καταρρίψει πλήρως το μύθο της Χρυσής Αυγής που προσπαθούν να πλασάρουν εδώ και μήνες…

Ένα ακόμη βίντεο ντοκουμέντο έρχεται να καταρρίψει πλήρως το μύθο της Χρυσής Αυγής που προσπαθούν να πλασάρουν εδώ και μήνες διάφορα ΜΜΕ. Ότι δηλαδή πρόκειται για ένα πολιτικο κόμμα καιόχι παραστρατιωτική οργάνωση που τα μέλη της εκπαιδεύονται. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τα Τάγματα Εφόδου της Νίκαιας να πραγματοποιούν νυχτερινή εκπαίδευση στρατιωτικού τύπου.

Ντυμένοι με στολές παραλλαγής, full face και με στρατιωτικά μαχαίρια περασμένα στις ζώνες τους, οι ημίγυμνοι Χρυσαυγίτες εκτελούν τις εντολές των επικεφαλής τους. Των θιασωτών του μίσους, οι οποίοι τελειώνουν το βίντεο με την προκλητική φράση “Έσεται Ήμαρ”. Πρόκειται για φράση από τον τελευταίο χρησμό της Πυθίας, αναφερόμενη στο θεό Απόλλωνα ( σ.σ. “Εστ΄ ήμαρ οτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται”) και σημαίνει “Θα έρθει μέρα”.

Τώρα τι σχέση έχουν οι στρατιωτικές ασκήσεις, που περισσότερο παραπέμπουν σε παραστρατιωτική οργάνωση παρά σε κόμμα, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση και οι αρχές.

Δείτε το βίντεο

Πηγή newsit.gr

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…