Newsroom

Newsroom

Tageszeitung: "Καληνύχτα, Neonazis!"

Με τον τίτλο «Καληνύχτα, Neonazis!» και μια μεγάλη φωτογραφία του Νίκου Μιχαλολιάκου με χειροπέδες στο πρωτοσέλιδο κυκλοφόρησε η Tageszeitung στην…

Με τον τίτλο «Καληνύχτα, Neonazis!» και μια μεγάλη φωτογραφία του Νίκου Μιχαλολιάκου με χειροπέδες στο πρωτοσέλιδο κυκλοφόρησε η Tageszeitung στην Γερμανία.

Στον υπότιτλο αναφέρεται: «Καληνύχτα Χρυσή Αυγή: η αστυνομία συλλαμβάνει την ηγεσία του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή. Τους βαραίνουν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και εκβιασμό, τέσσερις βουλευτές πρέπει να ασκήσουν τα καθήκοντά τους μέσα από τη φυλακή».

Όπως επισημαίνει ο σχολιαστής: «Νεοναζιστές με χειροπέδες. Το ότι η κρατική εξουσία κινείται επιτέλους εναντίον των ακροδεξιών τραμπούκων, φέρνει ανακούφιση, όχι μόνον στους περισσότερους Έλληνες. Ο κατάλογος των κατηγοριών είναι μακρύς, από ανθρωποκτονία από πρόθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης, εκβιασμό και βομβιστικές επιθέσεις μέχρι ξέπλυμα χρήματος. Η Χρυσή Αυγή κηρύσσει την υποτιθέμενη προστασία του ελληνισμού και εργάζεται με βία, αναμόχλευση παθών και αντισημιτισμό.»

Στο ίδιο πρωτοσέλιδο φιλοξενείται και ένα αναλυτικό σχόλιο αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις, υπό τον τίτλο: «Για αξιόποινες πράξεις, όχι για τα φρονήματα».

Πηγή: Deutsche Welle

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…