ΓΔ

Γιώργος Δόλγυρας

Τα πάντα στην υπηρεσία της κομψής

Πώς γίνεται να συγκριθούν βιασμοί και δολοφονίες με την μπλαζέ και αλαζονική στάση ζωής της κομψότατης  

mitsotakis mareva

Η κομψή όλο φινέτσα και όλο χάρη, γεμάτη με καμάρι αποφάσισε να οικειοποιηθεί και εργαλειοποιήσει το κίνημα #me_too και όσα συμβαίνουν στη χώρα μας ενάντια στις γυναίκες τον τελευταίο καιρό. Τα πάντα στην υπηρεσία της μεγαλειοτάτης…

Τα άτομα που πίσω από κλειστές πόρτες επιχειρηματολογούν ενάντια στην έννοια της « γυναικοκτονίας », αρνούμενοι να δεχτούν πως ο όρος υφίσταται και με το παραπάνω, επιμένουν ακόμα  να θεωρούν τα πάντα… «ανθρωποκτονία». Αυτοί λοιπόν, ναι αυτοί, κόβουν και ράβουν οποιαδήποτε κατάσταση, κατά όπως τους βολεύει.

Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Μισογυνισμός και σεξισμός υφίσταται όταν προσβάλεις ή μειώνεις μία γυναίκα λόγω φύλου. Δηλαδή επειδή είναι γυναίκα. Όχι όταν κριτικάρεις μία γυναίκα για τις πράξεις της (οι οποίες στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι όμοιες με της Αντουανέτας: «αφού δεν έχουν ψωμί, ας φάνε παντεσπάνι).

Δε θα ξεχαστεί η πρωτοβουλία της, να ανακαινίσει το Μαξίμου επειδή τυγχάνει να είναι η κυρία του κυρίου πρωθυπουργού. Άραγε αυτή η ιδιότητα είναι αρκετή για να παρθούν τέτοιες αποφάσεις;

Πάντως καμία άλλη σύζυγος πρωθυπουργου ως σήμερα δεν πήρε ποτέ μία τέτοια απόφαση. Αυτό είναι το πιο απλό παράδειγμα του τρόπου και της αντίληψης της σημερινής κυβέρνησης ως προς τον τρόπο διακυβέρνησης του κράτους.

Συνοψίζεται στο… «αφού εκλεχτήκαμε από τον ελληνικό λαό, τώρα κάνουμε ό,τι γουστάρουμε και λογαριασμό δε δίνουμε».

Η Δημοκρατία ξεχειλίζει από τα μπατζάκια τους. Δε χρειάζεται να ασχοληθούμε με τα δημοσιεύματα που έχουν βγει κατά διαστήματα από τα αντισυστημικά ΜΜΕ, εκτός λίστας Πέτσα. Για τα οποία υπήρξε απλά σιωπή με στόχο να ξεχαστούν τα πάντα.

Περιττό να θυμηθούμε και τις επιθέσεις που όντως εμπεριείχαν μισογυνισμό και σεξισμό στην Μπέτι Μπαζιάνα τη σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα. Ούτε τις σεξιστικές και μισογύνικες επιθέσεις στην Έφη Αχτσιόγλου και Κατερίνα Νοτοπούλου.

Το φλέγον ζήτημα αυτή την στιγμή είναι οι «εντυπώσεις» και το επικοινωνιακό παιχνίδι που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν υπέρ τους οι ακριβοπληρωμένοι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου, διαστρεβλώνοντας και ισοπεδώνοντας τα πάντα στο διάβα τους. Όλα θυσία για το κόμμα…

Και προφανώς δεν είναι δυνατό να συγκρίνονται τα όσα έχουν τραβήξει γυναίκες – θύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας καθώς και πόσα ακόμα πρόκειται να έρθουν στη δημοσιότητα στο μέλλον, με τα καμώματα της κομψής. Να μπουν στο ίδιο ζύγι, βιασμοί και δολοφονίες με την μπλαζέ και αλαζονική στάση ζωής της κομψοτάτης.
 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Σλοβακία: Ο γνωστός λογοτέχνης Τσιντούλα πυροβόλησε τον πρωθυπουργό της χώρας Ρόμπερτ Φίτσο (Video)

assassin

Σλοβακία: Ο γνωστός λογοτέχνης Τσιντούλα πυροβόλησε τον πρωθυπουργό της χώρας Ρόμπερτ Φίτσο (Video)

Ο λογοτέχνης Γιουράι Τσιντούλα φέρεται να είναι ο δράστης πίσω από την επίθεση με πυροβολισμούς…

Όλγα Βλαχοπούλου: Διαγνώστηκε με καρκίνο η γνωστή στιχουργός – Η ανάρτηση της στα social media

Καταγραφή 28

Όλγα Βλαχοπούλου: Διαγνώστηκε με καρκίνο η γνωστή στιχουργός – Η ανάρτηση της στα social media

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου με μια μακροσκελή ανάρτηση αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο στο στήθος

ΕΡΤ: Ακύρωσε τις δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις της Μαρίνα Σάττι σε εκπομπές του καναλιού (video)

Σάττι 1

ΕΡΤ: Ακύρωσε τις δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις της Μαρίνα Σάττι σε εκπομπές του καναλιού (video)

H διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης φαίνεται δυσαρεστημένη με τη στάση της Μαρίνας Σάττι κατά τη…