Κυριάκος Βελόπουλος: Ακραίο σόου στη Βουλή – Έσκισε τη συμφωνία των Πρεσπών (video)

Σκηνές απείρου κάλους στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Βελόπουλο

Κ.Βελόπουλος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣΚύρωση σύμβασης δωρεάς του Υπουργ. Πολιτισμού 15 05 2024 21 9 screenshot

Στον χαμό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με τη συμφωνία των Πρεσπών αποφάσισε να συμμετάσχει και ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος με τον δικό του… ξεχωριστό τρόπο κατάφερε και πάλι να ασχολείται όλο το κοινοβούλιο μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, πιθανώς σκεπτόμενος ότι πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές και κάτι πρέπει να κάνει ώστε να λαϊκίσει όπως μόνο αυτός ξέρει, έσκισε το ΦΕΚ με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ανέφερε: «Όλοι εδώ μας λέγατε ότι: “κάθε βήμα των Σκοπίων προς την Ευρώπη εξαρτάται από την ειλικρινή τήρηση των συμφωνηθέντων”.

Οι Σκοπιανοί, λοιπόν, πήραν την ένταξη στο ΝΑΤΟ, πήραν την “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα, πήραν την “Μακεδονία” (σκέτη) και εμείς τώρα ερχόμαστε και δήθεν τους απειλούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε την ένταξή τους στην ΕΕ. Εσείς σταματήσατε να αποκαλείτε τη χώρα Σκόπια και την ονομάζετε Βόρεια Μακεδονία. Εκείνοι δεν σταμάτησαν ποτέ να αποκαλούν τη χώρα τους Μακεδονία. Μην πέφτετε λοιπόν από τα σύννεφα.

Εμείς θα τιμήσουμε το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τη Μακεδονία. Αν θέλει να τον τιμήσει μία είναι η λύση για τη ΝΔ. Αν δεν μπορεί να το κάνει η ΝΔ θα το κάνουμε εμείς. Αυτή είναι η Συμφωνία των Πρεσπών αν υπήρχε αξιοπρεπής εθνική πατριωτική κοινωνική κυβέρνηση θα έκανε αυτό εδώ”, τόνισε και έσκισε τη Συμφωνία. “Αυτό αξίζουν. Την έσκισαν μόνοι τους. Φέρτε τα μνημόνια τώρα εδώ σήμερα αύριο να τα καταψηφίσουμε όλοι, γιατί αυτοί ακύρωσαν την συμφωνία, όχι εμείς».

Δείτε το απόσπασμα που σκίζει το ΦΕΚ: 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρένα Κουβελιώτη: Τα σχόλια που δέχθηκε μετά την επίθεση «λένε» μια μεγάλη αλήθεια για τη δημοσιογραφία

«Σας ψηφίσαμε»: Αστυνομικοί γιούχαραν άγρια τον υφυπουργό ΠΡΟΠΟ Νικολακόπουλο – Κινήθηκαν προς το μέρος του (video)

Σταμάτης Κραουνάκης: Αποκάλυψε τα πρόσωπα που θα ψηφίσει στις Ευρωεκλογές

Στην εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας – Υπέστη εγκεφαλικό