Newsroom

Newsroom

Τα "μάζεψε" η Κατερίνα Μάρκου πριν "της αλλάξουν τα φώτα"

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπάθησε η βουλευτής του Ποταμιού Κατερίνα Μάρκου, των όσων είπε στην Βουλή κατά την διάρκεια της…

2241464

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπάθησε η βουλευτής του Ποταμιού Κατερίνα Μάρκου, των όσων είπε στην Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων και τα οποία ερμηνεύτηκαν ως τοποθέτηση υπέρ της διακοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στους απόρους.

Πιο συγκεκριμένα είχε πει: «Πώς μπορεί να διαφωνήσει κανείς επί της αρχής σε ορισμένα πράγματα όπως δωρεάν ρεύμα για 300.000 νοικοκυριά. Γιατί όχι για όσους δεν πληρώνουν, δηλαδή 600.000. Σίγουρα θα βρεθούν κι άλλοι εδώ μέσα να πουν 900.000, ή και 1.000.000. Μπορεί να διαφωνήσει κανείς; Υπάρχει κανείς μας που μπορεί να είναι εναντίον; Φαντάζομαι πως όχι. Αυτό που θέλω να πω, όμως είναι ότι δυστυχώς, όσους περισσότερους δωρεάν ηλεκτροδοτήσουμε σήμερα, τόσο περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα έχουν ανάγκη αύριο»

Στην ανακοίνωσή της με τίτλο λοιπόν «αναδιανομή της φτώχιας έκαναν και οι προηγούμενοι» λέει: «Είπα ότι καταρχάς δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς με το να δοθεί δωρεάν ρεύμα στους αναξιοπαθούντες αλλά κάποτε σε αυτή τη χώρα πρέπει να καταλάβουν και οι κυβερνήσεις μας ότι πρέπει να αναπτυχθεί η παραγωγή και μέσα από αυτή την ανάπτυξη πρέπει να ασκήσουμε κοινωνική πολιτική. Εάν δεν βρουν δουλειά τα νοικοκυριά που δυσκολεύονται να πληρώσουν το ρεύμα δεν θα λυθεί το πρόβλημα».

Με την υποτιθέμενη διορθωτική ανακοίνωσή της δηλαδή η κα Μάρκου προτείνει να περιμένουν οι άποροι να έρθει η ανάπτυξη και με τα έσοδα από αυτή να ασκηθεί κοινωνική πολιτική που θα τους ανακουφίσει.
Αυτά προτείνει κάποιος αν έχει εξασφαλισμένα ορισμένα πράγματα και υψηλές γνωριμίες που τον διασφαλίζουν.
Στο δε χωριό μου υπάρχει το ρητό «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι» αλλά προφανώς οι χίπστερ τηλεοπτικοί ταγοί του κόμματος της κυρίας Μάρκου δεν της το έχουν εξηγήσει επαρκώς το επείγον της κατάστασης, ούτε προφανώς η ίδια έχει περάσει από την Βαρβάκειο ή κάποιο συσσίτιο τα τελευταία χρόνια…

 

 

 

K. Παπαδάκης για Μιχαλολιάκο: «Το δικαστήριο δεν ήταν υποχρεωμένο να προβεί σε αποφυλάκιση» (video)

mixaloliakos

K. Παπαδάκης για Μιχαλολιάκο: «Το δικαστήριο δεν ήταν υποχρεωμένο να προβεί σε αποφυλάκιση» (video)

Το δικαστήριο όφειλε να εξετάσει αν ο κρατούμενος θεωρείται επικίνδυνος για τέλεση νέων εγκληματικών πράξεων,…

Το… σκέφτεται η Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

gaza 7

Το… σκέφτεται η Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

Κατάρ, Αίγυπτος και ΗΠΑ αναμένουν την απάντηση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος - «Αν πρέπει να…

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του