Newsroom

Newsroom

Διαγωνισμός: Τα ημίαιμα έχουν φωτογένεια!

Με το σύνθημα "είμαστε μοναδικοί, είμαστε υπερήφανοι, είμαστε ημίαιμοι" η εταιρεία Sam's Field  στέλνει το μήνυμα: Σώστε ένα ημίαιμο. 

adespoto 0

Με το σύνθημα “είμαστε μοναδικοί, είμαστε υπερήφανοι, είμαστε ημίαιμοι” η εταιρεία Sam’s Field  στέλνει το μήνυμα: Σώστε ένα ημίαιμο. 

Έτσι, με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο η γνωστή εταιρεία τροφίμων σε συνεργασία με το Ηotdoc και το koutipandoras.gr πραγματοποιεί διαγωνισμό με τις φωτογραφίες των γλυκύτατων ημίαιμων.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να στείλουν φωτογραφίες από τους “πιστούς” τους συντρόφους στο facebook και την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου οι 6 καλύτερες φωτογραφίες θα αναρτηθούν στην επίσημη σελίδα της εταιρείας Sams-Field στο facebook.

Oι τρεις φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Like μέχρι την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 17:00, θα είναι οι νικητές πλούσιων δώρων από την εταιρεία Sams-Field. Ο πρώτος τυχερός θα έχει για  6 μήνες δωρεάν τροφή, 6 λιχουδιές αλλά και 6 συσκευασίες λάδι σολομού.

Ο δεύτερος τυχερός θα κερδίσει 3 μήνες δωρεάν τροφή, 3 λιχουδιές και 3 συσκευασίες λάδι σολομού.  Και ο τρίτος ένα μήνα δωρεάν τροφή, μια λιχουδιά και μια συσκευασία λάδι σολομού.

Πάρτε τις φωτογραφικές σας μηχανές και …καλή επιτυχία.

ag