Newsroom

Newsroom

Τα ίδια Βαγγελάκη μου…

Συνέχεια των όσων είπε το Σάββατο ο Αντώνης Σαμαράς, αποτέλεσε η σημερινή ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου στη ΔΕΘ. Ο αντιπρόεδρος…

Συνέχεια των όσων είπε το Σάββατο ο Αντώνης Σαμαράς, αποτέλεσε η σημερινή ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου στη ΔΕΘ. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε σημαντικό για την καθημερινότητα των πολιτών το υποτιθέμενο πλεόνασμα, ενώ ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα είναι κοντά στην έξοδο από την κρίση, έχοντας διανύσει τα 4/5 της διαδρομής.

Δεν θα μπορούσε βεβαίως να μην δεσμευτεί ότι δεν θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα, πράγμα το οποίο ο ελληνικός λαός ακούει συστηματικά την τελευταία διετία, τονίζοντας πάντως ότι χρειάζεται ισχυρή στήριξη στις διαρθρωτικές αλλαγές. “Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν γίνει διαφορετικά μόνο πριν την κρίση -το 2007, 2008 ή αρχές του 2009- και αν υπήρχε κοινωνική συναίνεση, που ακόμα και σήμερα δεν είναι αρκετή”, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ διότι “επέστρεψε στη λογική της μονομερούς καταγγελίας της δανειακής σύμβασης και διαγραφής του χρέους”.

Τέλος, ο Βαγγέλης Βενιζέλος αναφέρθηκε στους μικροομολογιούχους, για τους οποίους είπε: «δεν τους ξεχάσαμε και πρέπει να τους τακτοποιήσουμε».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…