Τα γυρίζει τώρα ο Τραμπ και δεν αποκλείει συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Ντόναλντ Τραμπ δε φημίζεται για τη σταθερότητα των απόψεών του κάτι που απέδειξε για μία ακόμα φορά όσον αφορά τη συνάντησή του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

5b0823e31dc52496388b4570

Αφού χθες, με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την ματαίωση της προγραμματισμένης για την 12η Ιουνίου Συνόδου με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας στη Σιγκαπούρη και αφού εξαπέλυσε απειλές κατά του Κιμ Γιονγκ Ουν, σήμερα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθεί τελικά με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

«Θα δούμε τι θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή μιλάμε μαζί τους», δήλωσε σήμερα ο Τραμπ στους δημοσιογράφους για να προσθέσει: «θα μπορούσε να είναι ακόμη και η 12η… Θα θέλαμε να το κάνουμε.»

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που ο Αμερικανός πρόεδρος άλλαξε για μία ακόμη φορά γνώμη, λίγο πριν μιλήσει σε δημοσιογράφους, ο Τραμπ εξέφρασε ικανοποίηση για τη δήλωση της Βόρειας Κορέας ότι παραμένει ανοιχτή σε συνομιλίες, μετά την ακύρωση της συνάντησης.

«Πολύ καλά νέα να λαμβάνω τη θερμή και παραγωγική δήλωση από τη Βόρεια Κορέα. Θα δούμε σύντομα πού θα οδηγήσει, ελπίζω σε μακρά και διαρκή ευημερία και ειρήνη. Μόνο ο χρόνος (και το ταλέντο) θα δείξει!» έγραψε ο Τραμπ στο twitter του. 

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

6189189

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

Μαθήματα ιστορίας και πολιτικής φαίνεται πως χρειάζεται ο Σωτήρης Σέρμπος της ΝΔ