Newsroom

Newsroom

Τα Football Leaks συντρίβουν το είδωλο του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Σε αποκαλύψεις που κάθε άλλο παρά καλό κάνουν στην εικόνα του Ντέιβιντ Μπέκαμ προχωρούν τα Football Leaks και η γαλλική ιστοσελίδα mediapart.

5895aad71dc524223c8b4944

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναδημοσιεύσει ο sport-fm.gr και τα οποία προέκυψαν έπειτα από έρευνα που γίνεται για το ενδεχόμενο φοροδιαφυγής, ο Μπέκαμ , αν και πρέσβης της Unicef από το 2005 αρνείται συνεχώς να προσφέρει χρήματα, ενώ ζητά από τον οργανισμό να πληρώσει για έξοδα που έκανε σε ταξίδι του.

Από συνομιλία του μάλιστα την αποκαλύπτει ο ιστότοπος mediapart, προκύπτει σαφώς ότι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής λέει όχι στο ενδεχόμενο να δώσει χρήματα για μια τελετή απονομής στη Σανγκάη στη Unicef. «Να δώσω αυτό το εκατομμύριο σε αυτόν τον οργανισμό είναι σαν να δίνω τα δικά μου χρήματα. Αν δεν υπήρχε αυτό το ίδρυμα (σσ. εννοεί το ίδρυμα το με το όνομά του) τότε τα χρήματα θα ήταν δικά μου. Αυτά τα γ@@@@@α λεφτά είναι δικά μου», εμφανίζεται να λέει χαρακτηριστικά.

Το Football Leaks αναφέρει επιπλέον ότι σε ταξίδι του στην Καμπότζη τα έξοδα του οποίου ήταν καλυμμένα από τους χορηγούς ο Μπέκαμ κατάφερε να χαλάσει άλλες 8.000 ευρώ τις οποίες ζήτησε να τα καταβάλλει η Unicef.

Μια από τις αναφορές που πλήττουν την εικόνα του Μπέκαμ έρχεται και από τις επιλογές των χορηγών για να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειαζόταν για να εκπληρώσει το όνειρό του, ένα ταξίδι στο διάστημα. Ανάμεσα στους υποψήφιους χορηγούς ήταν και δικτάτορες, όπως ο Μπονγκό της Γκαμπόν, ο Αλίγεφ του Αζερμπαϊτζάν και ο Ναζαρμπάγιεφ από το Καζακστάν!

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…