Τα βρήκε σκούρα ο Άδωνης με το Μανιαδάκης_Gate και έριξε στην μάχη και τους «σύμμαχους» του

O πανικός του Άδωνη για την υπόθεση την υπόθεση της Novartis και τους προστατευόμενους μάρτυρες είναι εμφανής, αλλά σε αυτό δεν είναι μόνος του έχει και συμμάχους...

Αδωνιδος

Από την ώρα των αποκαλύψεων, για τις τακτικές επαφές του μάρτυρα και στην συνέχεια κατηγορούμενου για την υπόθεση της Novartis, Νίκου Μανιαδάκη με τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ περιφέρεται στα κανάλια και στα social media, για να καλύψει   ξεκάθαρα  γεγονότα των τελευταίων ημερών, δείγμα του πανικού του. Στον αγώνα που δίνει δεν είναι μόνος του έχει και συμπαραστάτες… 

Ο λόγος για τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου που σε παρέμβαση του, ζητάει -όπως και ο Άδωνης- από τον Κώστα Βαξεβάνη να αποκαλύψει τις πηγές του για την υπόθεση, και το φέρνει σαν πρόσχημα διαπλοκής.

Τόσο ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου όσο κι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ,  πήραν την απάντηση τους από τον εκδότη του Documento λέγοντας σε ανάρτηση του το θέσφατο που ισχύει στην δημοσιογραφία:  «Η προστασία της δημοσιογραφικής πηγής είναι το Ιερό Δισκοπότηρο του επαγγέλματος. Ο δημοσιογράφος οφείλει να προστατεύει τις πηγές του ακόμη και αν αυτό τον θέτει σε κίνδυνο. Με βάση την Ευρωπαική νομολογία ο δημοσιογράφος έχει κάθε δικαίωμα στην προστασία των πηγών του.»

Η αγωνία για τις αποκαλύψεις είναι τόσο μεγάλη, που στην απέλπιδα προσπάθεια που κάνουν για να ρίξουν την κυβέρνηση και να  παραγράψουν τα σκάνδαλα, τόσο ο Άδωνης Γεωργιάδης όσο και οι σύμμαχοι του ξεχνούν τα βασικά περί δημοσιογραφικού απορρήτου!

  

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη