Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: “Τραμπούκικη δολοφονική επίθεση Χρυσαυγιτών”

Στην καταδίκη της χθεσινοβραδινής επίθεσης Χρυσαυγιτών σε βάρος μελών του ΚΚΕ προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση,…

Στην καταδίκη της χθεσινοβραδινής επίθεσης Χρυσαυγιτών σε βάρος μελών του ΚΚΕ προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση, έκανε λόγο για «θρασύδειλη ναζιστική συμμορία», καθώς επίσης και για για «τραμπούκικη δολοφονική επίθεση Χρυσαυγιτών», που έγινε «με την προκλητική ανοχή της αστυνομίας».

«Η θρασύδειλη ναζιστική συμμορία, αφού επιδόθηκε ανενόχλητη επί χρόνια σε συνεχείς επιθέσεις σε βάρος των μεταναστών, τώρα δεν διστάζει να στραφεί εναντίον μελών κομμάτων της Αριστεράς», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα η αξιωματική αντιπολίτευση στηλιτεύει και τη στάση της αστυνομίας, για την οποία αναφέρει ότι έδειξε “προκλητική ανοχή”.

«Η προκλητική ανοχή της αστυνομίας, που ούτε χτες συνέλαβε κανέναν τραμπούκο, σε συνδυασμό με τη σταθερή πολιτική υποστήριξη που τους παρέχει μερίδα του μνημονιακού συμπλέγματος εξουσίας, οδηγούν τους ναζί στην αποθράσυνση», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε έκκληση στα κόμματα της Αριστεράς για συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστεί η απειλή της Χρυσής Αυγής.

«Είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε η ενότητα δράσης των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων για να αντιμετωπιστεί η φασιστική απειλή», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…