Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζονται μέχρι το μεσημέρι οι εργασίες των Σπετσών

Μηνύματα για ενότητα και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών της έστειλε ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΑΥΓΕΡΗ Σπετσες

Συνεχίστηκαν και το Σάββατο οι αναλυτικές παρουσιάσεις των τομεάρχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το επόμενο διάστημα σε κοινοβουλευτικό επίπεδο η αξιωματική αντιπολίτευση, στη συνάντηση εργασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες. Οι σχεδιασμοί έχουν ορίζοντα το συνέδριο του Φεβρουαρίου αλλά και τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Οι βουλευτές και οι βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης για το Σάββατο κατευθύνθηκαν σε ταβέρνα όπου τους παραθέτει δείπνο ο πρόεδρος του κόμματος.

Οι εργασίας της συνάντησης θα συνεχιστούν έως και το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς δεν πρόλαβαν να γίνουν όλες οι παρουσιάσεις των βουλευτών. Οι βουλευτές αναμένεται να επιστρέψουν στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις 9 το πρωί της Κυριακής, όπου θα συνεχιστούν οι εργασίες μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει η αναχώρηση για την Αθήνα.

Οι εργασίες ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου με ένα πολύ μικρό διάλειμμα το μεσημέρι, όπου υπήρξε  «απαρτία», καθώς υπήρχε ένας  αριθμός των αφίξεων με τις Νίνας ΚασιμάτηΑθηνά ΛινούΡένα Δούρου και Έλενα Ακρίτα που δήλωσε ότι έβαλε την κομματική συνοχή πάνω από τις ενστάσεις της.

Ειδικότερα, από τις Σπέτσες έφυγαν χθες το βράδυ οι δύο Γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, ο υπερσυντονιστής και ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας Παύλος Πολάκης και Γιώργος Τσίπρας αντιστοίχως.

Μηνύματα για ενότητα και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών της έστειλε Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Το καλό κλίμα της συνάντησης των Σπετσών που διαμορφώνει τους άξονες της πολιτικής για το επόμενο διάστημα, φαίνεται και από τις δηλώσεις των ίδιων των βουλευτών.

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…