Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πως ο Γ. Οικονόμου επικαλείται σεβασμό στους θεσμούς όταν ο ίδιος έχει πέσει θύμα παρακολουθήσεων από τον παρακρατικό μηχανισμό του Κ. Μητσοτάκη.

'Άμμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην προκλητική δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που στηρίζει τις απειλές του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου και στην αναίτια επίθεση εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα

EK SYRIZA

Στη δήλωση του επικεφαλής της ΑΔΑΕ που μιλά για κατάφωρη παραβίαση της συνταγματικά κατοχυρωμένης ανεξαρτησίας της ΑΔΑΕ, και πλήθους νομικών επιστημόνων παραπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, απαντώντας στην προκλητική δήλωση του Γιάννη Οικονόμου που έκανε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, που τοποθετήθηκε για την επικίνδυνη παρέμβαση Ντογιάκου.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τονίζει ότι πως ο Γ. Οικονόμου που εκπροσωπεί την κυβέρνηση και έχει κάνει κουρέλι τα άρθρα του Συντάγματος , πώς μπορεί να επιτίθεται στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και να επικαλείται σεβασμό στους θεσμούς, τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία, όταν, μάλιστα ο ίδιος έχει πέσει θύμα παρακολουθήσεων από τον παρακρατικό μηχανισμό του Κ. Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η δήλωση της Π. Τσαπανίδου:

«Παραπέμπουμε τον κ. Οικονόμου στη δήλωση του επικεφαλής της ΑΔΑΕ κ. Ράμμου και πλήθους νομικών επιστημόνων και συνταγματολόγων, που μιλούν για κατάφωρη παραβίαση της συνταγματικά κατοχυρωμένης ανεξαρτησίας της ΑΔΑΕ.

Αναρωτιόμαστε, μάλιστα, πώς μπορεί να επιτίθεται στον αρχηγό της Αντιπολίτευσης και να επικαλείται σεβασμό στους θεσμούς, τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία, την ώρα που η κυβέρνηση που εκπροσωπεί έχει κάνει κουρέλι τα άρθρα του Συντάγματος, βάλλει ευθέως κατά των θεσμών και παρακολουθεί παράνομα πολιτικούς αντιπάλους, υπουργούς, δημοσιογράφους και τους αρχηγούς του στρατεύματος.

Όταν, μάλιστα, είναι και ο ίδιος ο κ. Οικονόμου θύμα παρακολουθήσεων από τον παρακρατικό μηχανισμό του κ. Μητσοτάκη».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη